Från deppig till superglad :D

Satt och deppade över att vi antagligen inte kommer åka till skopunkten på måndag när jag följer med ive in till örebro (ja, det blir av :D) så jag satt och kollade vad det fanns för skoaffärer på marieberg, och gissa vad jag såg? Skopunkten har öppnat butik på marieberg :D Haha, då ska jag lätt kolla efter ett par uggs. Kan ju alltid hoppas på att dom har nån stor rea och att det finns i precis min storlek och nån snygg färg, då kan jag lova er att jag kommer därifrån med ett par skor :D

Dessa är ju då såklart från skopunkten ;)
Förlåt för ett lite oseriöst inlägg men jag är ganska trött :p

Film!!


Halloj

Sitter nere i soffan och kollar på vänner. Älskar den serien asså! Har legat och halvsovit framför tvn/datorn i nästan 3h nu så jag ska gå upp och duscha tror jag. Tänkte göra det i morse men eftersom jag inte mådde bra så jag orkade inte. Ikväll blir det mys med familjen! Känner mig mycket piggare nu än jag gjorde imorse.
Nu måste jag faktiskt resa på mig och göra nåt!

Kram!

OCH SÅ GÅR DET INTE ATT LADDA UPP BILDER... -.-'

Jag vill till örebro!!!

Jag vill till marieberg och shoppa!! Hoppas det blir av nu på måndag :D
För GT, cubus och H&M måste jag in på. Och bikbok såklart ;) Och ett par svarta jeans SKA jag ha med hem då. Har ett par fast dom är höga i midjan, urtvättade, sitter inte tajt och liiite för korta. Vill ha ett par som är låga i midjan och som sitter tajt. Hoppas bara jag hittar det nu ;) Och lite toppar. Och om jag hittar så ska jag köpa en earcuff, såå snyggt! Har inte hittat nån jag vill ha och jag vill helst inte beställa på nätet :)
Typ nå liknande:

Just denna är från www.stylebytyra.se


Nelly.com


179 kr


Sjuk

Det här har jag väntat på, att jag skulle bli sjuk igen... Skitont i halsen, huvudet och sen har jag ont i magen oxå. Just great! Och just idag?! En fredag liksom. Hur kul är de...?
Men då kan jag blogga massor :D Om jag orkar alltså ;)
Nu ska jag försöka sova massor så jag blir frisk snart!
Puss ♥


old

Gina Tricot


199 kr

149 kr


129 kr

149 kr

99 kr (!!!)

99 kr (!!!)

99 kr (!!!)

499 kr


Fan

Håller på att bli sjuk igen tror jag. Vaknade inatt vid 03.00 och hade skitont i magen. Försökte somna om men det gick inte. Gick upp på toa och sen gick jag och la mig igen, det gick fortfarande inte att somna om. Tillslut gav jag upp och läste en stund, typ 10 min kanske, och sista gången jag kollade på klockan var hon halv fem -.-' Gissa om jag är trött?! Och så har jag skitont i huvet, bihålorna och är snorig. Feel's good. Or not.

Nu måste jag äta frukost osv. Puss ♥


Old...h

Aj...

Jag har asont i magen och när jag kom hem skakade jag för att jag hade så ont. Har tagit en ipren och det känns lite bättre. Vi får se om jag ska me på zumban men jag måste bestämma mig ganska snart för de åker vid fem i sex. Pappa tyckte jag skulle va hemma men vi får se...
Idag gjorde jag biologiprovet och de var fan assvårt! Men jag fyllde i nästan allt så jag hoppas på ett G, gärna ett VG ;) 
 
Puss ♥


Tiveden i somras

Zumbaaaaaaa!

Har prov idag, är skiiitnervös! Fast det kommer gå ganska bra tror jag. Och gomorron förresten ;)
Har idrott sista lektionen, uppe i hurtigtorpet. Förhoppningsvis är jag inte så jävla seg så jag kanske hinner hem innan klockan är tjugo i fyra när vi egentligen slutar :)
Ikväll drar jag och ive på zumba, melike :D

Och nu måste jag äta frukost, annars kommer jag aldrig hinna... Sov 10 minuter längre idag och det märks, jag ligge rliksom minst 20 min efter ;D

Puss ♥

Cutie <3

I'm about to fall for you

Sitter och kollar på kläder som vanligt. Har precis kollat igenom kläderna på cubus och de är verkligen inga snygga kläder? Förut älskade jag Cubus men dom har inte alls lika snygga kläder nu som förut? Jag hittade ett enda litet linne som jag tyckte var ganska snyggt. Ska kolla på det nästa gång om jag hittar det och se om de ä snyggare irl ;)

Nu borde jag egentligen sitta och plugga på biologin men jag orkar inte. Jag skiter ärligt talat i hur det går. Jag hatar ändå biologi.
Nu ska jag fan lägga mig i sängen så jag är utvilad iaf ;) Haha, alltid något :D

Puss ♥


Myyys!

Morgon!

Hade trott att det skulle vara lite finare väder idag så jag drog på mig ett tunt linne och en tunn cardigan, kollar sen ut genom fönstret och ser att det regnar och är jättefult väder ute... Funderar på att sätta på mig nå tjockare...
Ska alldeles strax äta frukost och sen ska jag packa väskan och se vad jag har för lektioner idag.
Och vet ni, på onsdag ska jag till banken och fixa de där kortet. Först får man väl nå blanketter att fylla i? Och efter banken så ska jag till Sonja Jansson och ta kortet till id-kortet.

♥ på er!


Kolla vilket stort chips arvid hittade :D


Clothes - Gina Tricot


199 kr

149 kr


129 kr
Lite saker jag ska kolla efter när jag är in till örebro nästa gång. Förhoppningsvis den 3 okt, vilket är nästa måndag, hoppas! Ska försöka fixa de där förbannade bankkortet tills dess. Så mycket smidigare att ha med sig än massa pengar. Fast de är ju lite farligt eftersom jag kommer ha nästan 2000 på kortet om jag hinner fixa de tills dess. Haha, vi får hoppas att jag inte handlar upp alla pengar! ;)


Plugga.

Har pluggat från typ halv två tills nyss. Biologi. Samma jävla bok i över en timme. Inte ens intressant. Kan int emycket. Prov på tisdag, hur fan ska detta gå?! Men de får lösa sig. Så länge jag får G, eller ett E som det så fint heter nuförtin. Men har ingen lust att sätta mig och plugga igen, det får nog bli datorn en stund. det är ju typ 2 dar kvar. Jag hinner plugga, ska ju inte göra nåt imorgon efter skolan så jag kan plugga då. Och sen ikväll om jag orkar...
Puss på er så länge!


old

Morning

Vaknade för lite mer än en halvtimme sen och har fortfarande inte orkat gått upp ur sängen... Tänkte att jag ska kolla runt lite mer på nelly.com och se om jag hittar nå kul :) Skriver senare när jag har nåt att skriva ;)


Bebis<3


Vill ha...


Åhh, vad jag vill ha den! Fast är det verkligen min stil? Är den värd dom där 89 kronorna (JA!!!) eller kommer den bara hänga där och se fin ut? Åh, beslutsångest! Har 100 kr i rabatt på nelly.com och dom har ju massa fint men jag har inte hittat nå roligt. Men man måste beställa för minst 500 och jag är uppe i typ 130 kr? Haha, men det löser jag lätt :D

Hemma

Har varit hemma ett tag. Himla trött tjej sitter i sängen och är bra jävla irriterad på datorn som bara blir segare och segare... Känns de som iaf. Nu väntar lördagsmys framför fångarna på fortet och god mat. Puss o hej!

På väg hem nu. Hjalmar var vi på. Skitroli...

På väg hem nu. Hjalmar var vi på. Skitroligt! Men farmor hade såklart skickat in ett vykort som dom läste upp... Det stod att mamma o pappa har varit gifta i 15 år, att farmors syster hade gått i pension, att farfar fyllt 85, att jag hade fyllt "tonåring" och att felicia fyller 15 och alla kollade på oss. Pinsamt värre tyckte jag... Men vi fick en fanfar för vi firade så himla mycket ;)


Döm aldrig någonting som du inte förstår.

Döm aldrig någonting som du inte förstår.


Mobilbloggning idag!

Ni får nöja er med mobilbloggning idag - örebro väntar! Fast ingen shopping tyvärr, utan nån revy eller nå som vi fick biljetter av farmor och farfar i julklapp. Hela familjen åker + farmor, farfar och farmors syster berit!
Ska åka alldeles strax men jag hör av mig senare med mobilbloggning om jag kan!
Puss ♥

Den här är faktiskt ny, för er iaf ;)

Helg!!

Äntligen helg! Gud vad gööött! Tyskan gick fan bra idag, lyckades översätta texten bra och alla rätt på glosorna :D Nu ska jag städa rummet och sen ska jag plugga! Biologi och matte ska göras! Skriver sen om jag orkar, jag vet att jag är usel på att uppdatera men jag orkar itne....

Puusss!♥


Oldie

Nej men hej träningsvärk!

Har sån jävla träningsvärk efter zumban igår, har aldrig tagit i så mycket på zumban, men jag kände att nu jävlar ska jag fan göra det här ordentligt! Förut har man ju inte riktigt hängt med i stegen och så men igår kom jag i håg nästan alla själv :D Så det ska bli lagom kul att se hur långt jag orkar springa.... Haha ;)

Och ive och arvid har försökt övertala mig att se på en skräckfilm men det går inge bra för dom. För det första är jag mörkrädd, sen när jag har sett en skräckfilm så kan inte jag sova ordentligt på flera veckor. Och jag tycker inte ens om skräckfilmer. Fyyfan...

Nu ska jag äta frukost och sen se om ive ville ha sällskap när hon kommer till skolan tio i åtta idag.

Pusss ♥


Booooooring

Ligger och pratar med ive o arvid i skype. Booooooooooooring. Jag orkar egentligen inte lyssna....
Har varit på zumba och är såå jävla trött. Imorgon har vi idrott. 5 kilometer. Springa. Jag. Katastrof. Träningsvärk. Helvete. Jag haaaatar att springa! Men jag har ive och arvid med mig. Och en vattenflaska. De kommer säkert gå bra. Eller ja hoppas de iaf.
Nu ska jag sova för jag är så jävla trött. Puuuuuuuuss ♥




Nödproviant!

dsc01006 (MMS)

Nödproviant!


Sämst :(

Förlåt att jag är sämst på att blogga... Men igår var jag till farmor och farfar eftresom farfar fyllde 85 år och sen när jag kom hem så hade jag ett berg med läxor... So, tyska, biologi-prov, matte och det är inte lite som ska göras heller... Biologiprovet börjar jag få lite smått panik över eftersom jag inte kan ett skit. Men jag hoppas på godkänt iaf! Fast det är ju inte förrän på tisdag så jag hinner ju faktiskt läsa igenom de ett par gånger :)
Har precis duschat, kunde inte göra de igårkväll eftersom min plattång är trasig och jag orkade inte ställa mig och blåsa håret... Haha, lat? Ohja!
Nu ska jag äta frukost sen packa väskan och sen hoppar jag på cykeln till skolan! Och i eftermiddag fäljer ive med mig hem, och i kväll är det zumba!
Puss o kram ♥

Min bebis<3

Morning! :D

Har precis dragit på mig kläder och ska alldeles strax äta frukost. Idag ska jag inviga mina nya fina skor! Eller, jag hade dom när jag åkte från örebro eftersom mina tygskor var genomblöta eftersom edt regnade :$
Idag händer det ingenting förutom att jag ska på 85-årskalas. Det är min älsakde farfar som fyller! Grattis farfar ♥
Då ska jag tjocka MASSA tårta :D
Men nu måste jag käka frukost och packa väskan, hörs sen :D

Kraaaaaaaaam ♥

 
Mina fina nya skor, liiiiite för höga enligt mig men de var så sköna så de skiter jag i!

Sleeptime


Tävling.

Är med och tävlar hos www.vadfanskajagheta.se om detta smycket: http://www.ehl.nu/shopbyalexandra/product_info.php?products_id=146&osCsid=8ad5cb2abf77d97e7481dd729f8bd772
Sååå fin :D


Förresten, köpte ett par fejk-converse (fattar inte de där med att betala 500 extra för ett märke?) och ett par boots eller vad man ska säga. Nu ska jag krypa ner i soffan och mysa med familjen framför 112 på liv och död.

Puuusss ♥


Heeeeeeeeeeeeeeeeeej :D

Idag går jag bara halva dan eftersom jag ska in till örebro. Men missar inget speciellt. På svenskan ska de redovisas om det vi har gjort och sen är de ju idrott. Så jag missar som sagt inte mycket, ganska skönt för det är rätt jobbigt att sitta och göra massa saker i efterhand bara för att jag köpt skor ;)
Nu ska jag fixa iordning mig och hoppas att den här dagen börjar bättre än igår...

Puss ♥


Old i think


Glad :D

Blev riktigt glad när jag loggade in, 10 nya kommentarer sen igår :D Haha, ska sätta mig och svara ikväll eller imorgon. Måste plugga bioligi nu + ska på samtal om typ 2 timmar och då vill jag kunna lite av biologin eftersom vi snart har prov och jag kommer inte hinna plugga så mke :s
Idag i skolan hände typ inget. Ive hade två kompisar från f-stad som hälsade på. Annars var det som vanligt.

Nu måste jag plugga biologi, och sen måste jag äta nåt, min mage är alldeles tom :o

Puss ♥


Old

?

Har dötråkigt. Har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske borde kolla vad vi har för lektioner imorgon? Kan vara bra ;)
Och jag har faktiskt börjat fundera lite smått på min framtid. Jag har ingen aning om vad jag ska gå för gymnasium. JAg tröttnar ju så fort på precis allt. Ska jag vara ärlig tycker jag knappt det är kul att shoppa längre..? Men de ä ju bra för plånboken :D Men jag har typ inga intressen längre. På måndagar går jag hem efter skolan och sätter mig vid datorn och gör läxor typ. Tisdagar brukar jag följa med ive hem och sen åka och träna. Onsdagar är ung. samma som måndagar. Torsdagar ung. som tisdagar och fredagar är det hem och sen mys med familjen, jisses vilket trist liv jag har?! Skulle ju var kul med lite mer att göra än plugga, vara med familjen, sitta vid datorn och träna. Funderar på att börja lite smått med smycken igen. Men då gäller det ju att nån är intresserad oxå av att köpa? Nån som är det? Är det några som är det så ska jag fixa mitt bankkort och sen fota allt. Skulle vara kul med lite fler läsare oxå, nån som är intresserad av ett länkbyte? :D Bara att hojta till! Kommentera eller mejla ([email protected])!
Nu ska jag ringa pappa och se om han kommer hem snart så vi kan åka och handla eftersom jag ska laga mat.

Puss ♥


Old



Morfar, jag skulle göra allt för att få en enda dag med dig! ♥

Dagens outfit

Länge sen men här har ni dagens outfit!

Dålig bild men;
Jeans, H&M
Linne, ?
Cardigan (NY), Thomas Kläder.

Morron

Ligger och läser på aftonbladet.se i brist på annat att göra. Vill verkligen inte gå upp redan, det är alldeles för varmt och skönt under täcket! Igårkväll hade vi myskväll, beställde pizza och satt oss nere framför tvn och kollade på fångarna på fortet och käkade. Och då var det ju småsyskon mot storasyskon, ajg hejade ju såklart på småsyskon eftersom jag är minst. Felicia hejade då såklart på storasyskon. Småsyskon vann :D
Och sen kollade vi på nå annat, det var om nå krigsfartyg tror ajg? Sen gick jag upp och la mig :)
Idag har jag inge inplanerat förutom städning på pappas jobb.
Imorgon är det skola. Tråkigt värre. På tisdag går jag bara halva dan för felicia ska in till usö och jag måste ha nya skor, höstskor och innegympaskor. Fast hinner inte med att gå runt i affärer o de för mamma o pappa ska på föräldramöte och jag ska till farmor och baka tårta och kanske träna.
Nu måste jag gå upp för jag måste äta frukost...

Puss ♥


Spara pengar...

Nån som vet hur jag ska lyckas få ihop 5836 kr så snart som möjligt?! Anledningen heter systemkamera och ny dator. Har runt 1500 men det kostar ju lite mer än så. Hittade en dator för 2790 på cdon.com. En acer emachines. Ive har en sån tror jag? Men jag tycker de ä en superbra dator och priset gillas väldigt mycket. Systemkameran jag vill ha är en Canon EOS 1100D. Först ville jag ha en Canon EOS 1000D men det skiljde typ 400 spänn på
1000D och 1100D och 1100D verkade så mycket bättre. Visst, jag har typ aldrig tagit ett kort med en systemkamera förutom med min systers när jag skulle ta ett par bilder på henne och touch. Men hon tog bilder på mig i somras och dem var såå fina! Och det är en canon så då kan ju hon hjälpa mig! Och har jag ingen systemkamera, så kan jag ju aldrig lyckas ta några fina bilder? Eller hur?






R.I.P


You're gone, but not forgotten...
Pigall o Smirnoff ♥
Inte mina djur, men min systers. Jag saknar er!

Ni vet var min garderob finns!


Lite grejs från skopunkten, h&m och gina tricot som jag skulle vilja ha i höst. Särskilt uggsen och kängorna. Uggsen ser himla goa ut och kängorna var riktigt snygga!

Känns inte värt de.

Ärligt talat känns det inte alls vär att blogga längre. Har ingen inspiration. Skolan är astråkig, hur kul är det att läsa om på en skala? Zumban är rolig, det vet ni redan. Jag har inte shoppat på aslänge = inget att visa. Antalet läsare har sjunkit från 10 till 4 om dan. Nä, ska göra ett tappert försök ikväll och sätta ihop ett kollage och visa. Annars slutar jag nog med det här. Kram på er! ♥


Inte kul alls

Jag kan tala om att jag inte är speciellt rolig att vara i närheten just nu... Dels för mitt morgonhumör och dels för min förbannade jävla skitfot! De känns nästan värre idag :( Så jag sa det till mamma och hon ba: Nehe, då är de nog inte så lätt att gå p zumba och det tycker ju inte jag heller så jag får hoppa de idag...

Och så har jag biologiprov den 27e sep och jag fattar... Ingenting typ? Vi har inte ens fått reda på vad vi ska ha prov i tror jag? Skitsamma, jag hatar biologi. Sålänge jag får ett g.. Eller om det är ett e eller d man får.
Men en glad nyhet! MVG på soprovet :D Det gillas väldigt mycket!!
Men nu ska jag sätta på mig strumpor och fixa håret sen är ajg nästan klar för skolan :)

Puss ♥


Minnen!


Sova

Ska gå och sova nu och hoppas på ett mirakel, vill absolut inte missa zumban imorgon jue! Eller ja, sova o sova, vi får väl se hur det går med den saken, det kommer sluta med att ajg ligger och läser halva natten ;)
Puss ♥


Minnen! ♥

Asså fan, det här händer bara inte!!

Det här är inte okej asså! Jag älskar verkligen idrotten just nu, friidrott är rätt kul faktiskt, och om en vecka ungefär så ska vi upp till hurtigtorpet för att springa, inte helt fel det heller, och zumban är så jävla kul. Och jag har skitont foten. Vet inte vad fan jag har gjort... Har skitont i vristen och det gör jääävligt ont vad jag än gör typ. Jag kan knappt röra på den :( Och det verkar inte som det blir bättre så jag hoppas på ett mirakel. Har jag fortfarande ont i morgon kan jag inte gå på zumban. Går liksom inte att träna zumba utan fötter...

FAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!

Är med o tävlar

Jag är med och tävlar HÄR om ett valfritt smycke från: http://www.ehl.nu/shopbyalexandra/. Superfina grejer!!
Smycket jag vill vinna hittar ni HÄR :D

Blää.

DEt blåser som fan ute och är kallt. Jag är trött. Jag sträckte mig idag på zumban. Min statistik har sjunkit (varför de förresten?!). Mitt huve fattar inte mycket just nu. Jag har ingen aning om varför jag tryckte i mig choklad nyss, det är därför jag går på zumba, för att träna och bli hälsosammare, choklad går inte iihop med det. Min ziperall måste tvättas. Det går inte att ladda upp bilder på bloggen. Ja, ni fattar vart det här börjar leda va? En himla dålig kväll kan man säga! Så jag lägger mig i sängen och drar täcket över huvet och hoppas att jag är gladare då.


Ive

Är hemma hos ive, ska på zumba snart. Är inte på så bra humör kan man väl säga. FÖr jag är så jävla trött på VUXNA människor som säger att man inte gör sitt bästa, vad det än gäller. SÅ sjukt trött på dig! Men jag tänker inte nämna några namn men det har inte med skolan att göra.

Kram ♥


Godmorgon

Fyfan vad de blåser och regnar ute :o Hoppas verkligen inte de ger sig till i eftermiddag för då får vi vara inne på idrotten :D Men så hatar jag ju när det blåser oxå... hehe ;)
Nu måste jag verkligen fixa i ordning mig... Eller ja, sätta upp håret i en hästsvans, käka frukost och borsta tänderna ;) Och kolla så att alla gympakläder är nerpackade :)

Puss ♥


Gissa dagens outiit! :D

Bloggpausen över :D

Haha, jämt när jag tar en bloggpaus får jag världens jävla lust att blogga ;)
Men i skolan hände inget speciellt, Emma var tillbaka från Grekland. Där har hon varit i två veckor, fuskigt! Men annars var allt som vanligt :)
Idag kommer nog inge mer hända antar jag men imorgon blir det zumba om jag orkar! Har världens jävla tränngsvärk men jag får väl träna bort det ;) Det är ju både zumba och idrott imorgon så jag får väl ny träningsvärk ;D

Bilder på det jag köpte på marken kommer den här veckan jag lovar!!
Puss ♥


Min outfit just nu :D

Jag tror jag tar en bloggpaus. Jag har mas...

Jag tror jag tar en bloggpaus. Jag har massor att skriva om osv, men jag har verkligen ingen lust...


Zumba! Hörs sen :p

Zumba! Hörs sen :p


Marken igår

Hej alla! Uppdateringen sög igår men jag var på marken med ive och annie. Gick runt lite på själva marken och sen hängde vi mest på tivolit och jag var sååååå nära att vinna en iphone 4... Eller, Alva var såååå nära att vinna en åt mig ;) Menmen, jag får väl köpa en ist...
Men jag köpte en lite större skinnväska än den jag har eftersom mapparna inte går ner i den, en tröja med en stor fjäril och lite paljetter på, marknadsgodis och så fick jag en ring av Ive i födelsedagspresent som var grymt fin! Bilder kommer nångång senare :)
Ikväll ska jag och ive på Zumba. Kan behövas eftersom jag köpte ett halvt kilo nougat (marknads) och har ätit upp hälften :$

Hehe, nu ska jag käka riktig frukost! Puss ♥


Ligger och kollar på hur många lingon finn...

Ligger och kollar på hur många lingon finns det i världen med ive och jesper. Grymt bra film, rekommenderar den 1000 gånger om! :D <3


Faaan!

Hade skrivit ett ganska långt inlägg när jag lyckades trycka bort det... Så nu får ni en miniupdate, sitter hemma hos ive, imorgon ska vi på marken. Härligt :D

Puss♥


Hahahahah!

Fredag, rast och mycket misstolk. Haha :D

Fredag, rast och mycket misstolk. Haha :D


Trött

Var fett trött efter zumban igår men fan vad kul det var!! Har dock träningsvärk idag. Men de var jobbigast att kliva upp ur sängen imorse... Nu känner jag knappt nå när jag sitter still :p Men när jag går kan jag ju lova att det känns.
Anyway, eftersom felicia är sjuk så skjuter jag och ive upp filmkvällen tills imorgon och då sover jag antagligen hos henne. Mysigt! Fast hon har ingen tv så vi får ta datorn ;)
Nu ska jag nog käka frukost och sen vänta på att mamma åker till jobbet eftersom hon börjar åtta så åker jag med henne, och ives mamma börjar oxå åtta (de jobbar på ica båda två) så ive åker med henne så kan vi va en stund före skolan :D
Puss ♥


Första bilden med minsony ericsson om nån ville veta.

Har varit på zumba. Fett kul! Uppdaterar i...

Har varit på zumba. Fett kul! Uppdaterar ikväll om jag orkar :p är ganska trött!


Let's Zumbaaaa!

Hänger med Ive hem efter skolan och pluggar lite och efter det drar vi på Zumba, är sjukt taggad! Känner verkligen att jag måste hitta motivationen att träna. När jag slutade simma blev det en promenad med hunden nån gång då och då. Men jag måste verkligen. Och sluta äta sötsaker. Det är inte bra för varken kroppen eller tänderna... Så nu hoppas jag att zumba är nåt för mig för då tänker jag gå minst en gång i veckan. För min kropp mår asdåligt. Och det skadar ju aldrig att gå ner nåt kilo ;)
Men nu ska jag fixa klart det sista och kolla så att jag har allt med mig! :D

Puss ♥


Nagellack, plugg och film

Köpte ett nytt nagellack igår. Eller om det var i måndags? Ja, iaf, visar det sen nångång eftersom att jag inte har nån aning vart det är :$
Har skrivit klart svenskan men så måste jag rita den där guden oxå... Hur fan ritar man en gud?!
Och så på fredag eller lördag blir det filmkväll med ive. Om felicia blir frisk. Annars får vi vara hos Ive. inte lika kul eftersom hon itne har tv på sitt rum, men ioförsig så har hon ju sin dator :) Men jag hoppas att felicia har blivit frisk på fredag! Jävla förkylda unge...

Nu ska jag fortsätta kolla på scrubs! Pusss ♥


Den duger :$

Fortfarande inte klar

Har fortfarande inte gjort klart svenskan. Har inte orkat eller hunnit. Min svensklärare tjatar ju alltid om att vi ska sova ordentligt på nätterna. Jag gick och la mig. För jag var trött. Säger vi va?
Och jag börjar bli förkyld igen... Inte okej alltså!
Nu ska jag trycka i mig resten av mackan oc hsen bär det av mot skolan. Nej, just de. Börjar inte förräns om en timme (08.40). Fan, får sitta och underhålla mig själv med min skruttiga telefon. Felicia den jäveln har en HTC. Fusk!

Puss ♥


Trött, sur och allmänt tjurig

Det är svenskans fel. Ska göra klart den nu. Jag hatar grekiska gudar. Ohja, de gör jag! Jag måste oxå plugga till soprovet och tyskan är ju bra om jag kan. Men den var itne svår. Tror jag inte iaf. Nu måste jag göra klart svenskan och plugga so. Har prov på fredag. Hur mycket kan jag? Inget.

Puss ♥


Har asmycket läxor, eller, svenska som jag...

dsc00956 (MMS)

Har asmycket läxor, eller, svenska som jag ska skriva om nån grekisk gud, tyska, och ett prov på fredag. So då, geografi. Hela världen ska vi kunna. Zumba med ive på torsdag antagligen och jag är hur trött som helst och det känns som förkylningen kommer komma tillbaka. Great. Hatar mitt liv rätt rejält nu. Hörs när jag orkar.


Helt sjukt



Asså, fattar hon ingenting eller?! Haha, så dålig!

Trött tjej!

Är fan astrött. Klockan ringde kvart över sex imorse för jag hade jättemycket att göra. Fast så blev jag ju klar med det på en kvart. Jag har visserligen inte plattat håret men vettofan om jag orkar det idag.
Idag kommer det väl hända ungefär 0 saker. Det som är någorlunda intressant är väl att jag ska direkt hem till malin efter skolan och passa hennes hundar så jag kan inte uppdatera förrän ikväll.
Och nu ska jag äta frukost eftersom jag är döhungrig.
Puss så länge ♥


Ser helt drogad ut? Men den får duga. Mobba mig inte.

Vill-ha-begäret är tillbaka...


Lite osäker på linnet och cardigen, men det andra vill jag definitivt ha!
Och inget kostar över 150 kr!
Örhängen: 29.50 kr
Cardigan: 99 kr
Linne: 99 kr
Tröja: 149 kr
Jeans: 99 kr

Nu är frågan, ska jag spara ihop dom där 200 kr och så har jag till en rosa liten dator eller ska jag slå till på dessa? Eller ska jag fortsätta spara tills jag hittar något ännu bättre?

Puss ♥

Badat

Har nyss badat, i love it. Så nu är jag klar inför skolan imorgon! Eller ja, jag måste välja kläder oxå. Och se vad jag har för lektioner så jag inte glömmer ta med nåt. Och så ska jag be mamma eller pappa skriva lapp till gympaläraren att jag ska ta det lugnt eftersom jag varit sjuk, jag vill ju inte bli sämre men jag vill inte missa en till gympalektion. Okej då, inte alls klar inför skolan imorgon. Så det är bäst jag sätter igång för snart ska vi äta och sen ska jag mysa framför tvn! ♥


Det får bli en bild i repris!


Äckligt gott säger jag bara!


Nomnom!

Jag ville ju inte ha en liten...

...Men gud så fina!


Åhh, jag vill ha! Ett starkt villha-begär har verkligen skapats! det lutar just nu åt den rosa. Men den lila och den blå var ju oxå finfina! Fast den blå var billigast (?) den kostade bara 1990, den rosa kostade 2190, den lila kostade 2290 men jag hittar inte den gröna på hemsidan. Men visst var de himla fina? :D

Fikat

Har precis klämt i mig en sån där "kokosbollmedkleti" Vad fan heter dom?! Aja, iaf fick det bli min frukost idag :$
Och så ska jag snart gå och fråga mamma om jag får beställa dom där jeansen från H&M. Jag menar, 99 spänn! Hur ofta hittar man jeans som kostar det? Gjorde det förra hösten och dom är från H&M och dom är sjukt snygga och sköna! ;D


Hahahahahahahahahahahaha, men den duger.


Dator


http://www.elgiganten.se/product/datorer-tillbehor/barbar-dator/PRESCQ57205SO/compaq-presario-15-6-barbar-dator-cq57-205

Funderar faktiskt på den här datorn. Den är inte liten, den är inte stor (15,6 tum), den kostar bara 2790 om man beställer på nätet, den har webcam (Perfekt eftersom jag alltid tappar bort "ladda-över-bilder-sladden") , den verkar riktigt bra och den är svart! Perfekt med andra ord. Har letat efter en rosa men gett upp eftersom alla rosa är så små!
Och vi hade en compaq förut fast den gick sönder men jag älskade den!
Men jag ska bara tjäna lite mer pengar först. Och så har jag ju hittat så perfekta kläder på H&M... Hur fan ska jag göra?! Men tror jag prioriterar datorn först efter som min gamla lilla grej bokstavligen håller på att ramla isär :o
Ska bara övertala mamma först. Pappa har redan sagt ja, så länge jag betalar själv. Och vad härligt det vore med en alldeles egen dator! Haha ;) Nu ska jag strax äta tacos, kolla på bones och försöka bli frisk!

Fasjdjakfoirejifja = dagens rubrik

Tvingade mig ner till pappas jobb och tjänade lite pengar (städade...), åkte sen och handlade med pappa o felicia till tacos ikväll. Mamma jobbar tyvärr :( Pratade lite med mamma när vi var och handlade och hon gav mig en enda liten blick och sa "du är hemma imorgon". Jippi. Sitta hemma en hel dag...! Men jag får göra det bästa av situationen. T.ex kolla igenom alla mina kommentarer, skriva en massa inlägg (och alla vet hur det kommer gå, jag kommer skriva max 2 inlägg... ;)), kolla på film, plugga till soprovet, ja de finns en massa att göra som inte är ansträngande.
Men nu sitter jag här. Har absolut inget att göra och har verkligen ingen lust att kolla på film. Så vad ska jag göra? Orkar inte plugga just nu. Är alldeles slut i huvet...

Puss ♥


Ziperallen har kommit btw, tror inte jag berättat det? Men alldeles för stor. En i S är nu påväg hem till mig :D

Mår sämre än sämst :(

Mår asdåligt idag så jag tänker lägga mig i sängen och kolla på massa filmer. Det känns ärligt talat som om mina bihålor ska sprängas närsomhelst... Bloggar väl ikväll om jag orkar :(

Puss ♥


New for u. Old for me

Sova snart.

Ska snart krypa ner i sängen och sova bort resten av förkylningen. Om jag fortfarande är såhär förkyld på måndag skippar jag nog skolan och är hemma under täcket så det inte blir värre. Har inte tagit ipren på hela eftermiddagen och det känns faktiskt. Oj, där lät det som om jag äter ipren 24/7, hehe ;) Men huvet gör ont, bihålorna gör ännu ondare, jag hostar som fan och min hals gör ont :( Men jag kan äta ordentligt iaf. Alltid något :D

Puss ♥


Clothes


Översta raden:
Jeans, H&M: 99 kr
Tröja, H&M: 149 kr
Cardigan, H&M: 99 kr
Linne, H&M: 99 kr
Allt tillsammans: 446 kr, billigt!
Grymt billiga o fina saker från H&M! Vill beställa nununu!

Nedersta raden:
Örhängen, Gina Tricot: 99 kr
Tröja, Gina Tricot: 149 kr
Cardigan, Gina Tricot: 199 kr
Klänning, Gina Tricot: 199 kr
Allt tillsammans: 646 kr
Inte lika billigt men grymt bra basgrejer i garderoben!

I feel good!

Mår lite bättre nu några strepsils, ipren och ett bad senare. Fast jag har fortfarande ingen matlust :(
Hade tråkigt och tänkte lägga ihop outfits för en hel vecka. Gissa hur långt jag kom innan jag gav upp för jga var helt slut? En. Fast funderar på att ta en klänning nån dag. Inte så jobbigt att lägga fram ;)

Har precis raderat alla bilder på datorn eftersom det inte var några roliga/bra. Sitter och laddar över alla bilder från mobilen ist ;)

Puss ♥


NYBILDNYBILDNYBILD :D


Film

Ligger och kollar på en gammal jönssonliganfilm just nu. Men jag har sett den så många gånger så den är inte så rolig längre... Sitter och kollar runt på en ny dator eftersom min har blivit så otroligt seg. Har ju ung 2300 nu så jag kanske slår till på en liten minipc? Eller ska jag spara ett tag till och köpa en lite större. Vill inte ha en alltför stor dator.
Eller så får den här lov att funka ett tag till och jag handlar kläder istället? Inte helt fel det heller.

Puss ♥


Paus

Jag tar en paus från bloggen nu. Orkar inte nu när jag är sjuk. Och en sak till. Jag skrev ett inlägg igår men tog bort det efter ett par timmar. Jag skrev fel. Menade nära vänner. Inte bästa vänner. Ni som hann läsa det inlägget fattar vart jag skrev fel va?

Byter blogg nu.

Imorgon så byter jag nog blogg. Eller kan man ändra namn på bloggen? Nån som vet?


Fyfan asså.

Nu är jag så jävla trött på det här. Trodde vi var vänner. Fyfan.

What are Words?

Lyssnar på what are words - chris medina i mina hörlurar så jag kan ha så högt jag vill! :D Och så sjunger jag med för full hals ;) Fast det låter ju inte så vackert eftersom jag är hes som fan :( Men alldeles strax ska jag skypa med clara o ive så jag kanske ska sluta sjunga så jag har nån röst då :p
Men iaf, detta är mitt 500:e inlägg! :D Härligt va?!

Awesome!


Fin bild va?! Haha, gjord i paint ;)

BTW, mår fortfarande sämst... :(

Fan! :(

Skulle aldrig gått till skolan imorse. Är ännu sämre nu. Fast halsen är iaf lite bättre men jag har superont i huvudet, bihålorna och kroppen. Blir även yr om jag ställer mig upp fort och börjar gå direkt... Helvete vad jag mår sämst om jag ska vara ärlig!
Men i skolan hände det inte så mycket. På idrotten fick jag gå en runda istället. Kom i fatt mamma när jag gått lite mer än halva. Hon var ute och gick med Tex.
Orkar inte skriva mer just nu men jag hoppas att ni är friska och pigga! ♥


Snart 500 inlägg!

Detta inlägg är mitt 498:e, två till sen har jag skrivit 500 inlägg, me like :D
Känner mig ärligt talat rätt frisk nu :p Har tryckt i mig 1 ipren, 1 strepsils och lite extra starka halstabletter. Men mamma sa att minsta lilla tecken på att jag ska bli sämre så ska jag ringa och hon hämtar mig.
Nu sitter jag iaf och dricker te och kollar lite bloggar. Ge mig gärna förslag på bloggar jag kan läsa :D

Ska dricka upp teet innan det blir kallt och sen borsta tänderna! Pusshej ♥


Den duger just nu

Värre!

Jag mår ärligt talat lite sämre än igår men jag har nyss tagit en strepsil + ipren och börjar känna att de släpper lite. Men frågan är om jag kan gå till skolan utan att smitta ner nån? Men jag får inte vara med på gympan... Men jag tror nog inte jag går för mamma tyckte jag skulle vara hemma. Men jag får helt enkelt inte missa so:n Men det är ju om Clara eller nån kan vara snäll och sitta och rätta mina kartor oxå. Men jag vill ju göra fler kartor eftersom jag har so på onsdag först och sen är det prov nästa fredag. OMG hur fan ska detta gå?!

Men vi får se hur jag gör! Puss ♥


Vill ha den. NU!


Dag 4 - vad du åt idag

Haha, det blir nog ingen lång lista tror jag ;)
TIll frukost drack jag te, lunch lite soppa i skolan och en halv macka, kvällsmat blev lite kyckling, ris och currysås. Däremellan har jag ätit minst ett halvt paket med extra starka halstabletter, glass, lite spaghetti och köttfärssås. Tror de ä allt. Nej, en chokladbit oxå :D
Det var nog allt!

Hemma tidigare än vad jag skulle.

Åkte hem från skolan strax efter 2 för min hals blev bara värre... Skulle ha slutat tjugo i fyra men det var elevens val 14-15.40 så det var inget jag missade precis. Men imorgon måste jag till skolan, vi ska kolla igenom kartorna tillsammans och rätta dom inför provet, men jag hoppas jag skrivit rätt för jag tänkte plugga lite nu eftersom jag inte har nå annat för mig.
Puss ♥

P.S. Jag vet inte om jag skrev det men jag är med i dagens blogg HÄR.


Ohh yeah! Såå snygg asså :D


1 september!

Haha, glömde helt bort att det är höst nu ;) Men det ska faktiskt bli rätt skönt att gå omkring i stora tröjor osv! Just nu har jag faktiskt på mig min nya cardigan från ellos. Så himla varm och skön, lätt värd 300 spänn! Tror faktiskt jag ska dra på mig halsduken med för jag tror det är rätt kallt ute :p Det ser iaf kallt ut.
Jag hade njutit som fan första höstdagen om det inte varit för mn hals. Nej, gud vad jag tjatar om min hals men den gör så jävla ont! Sitter och dricker te nu och käkar halstabletter och hoppas att det ska sluta göra ont...

Puss ♥


Sååå skön och mysig! 299 kr från ellos!


Min hals! :(

Halsen gör fortfarande ont men jag tror inte jag har nån feber...? Så jag går till skolan men blir det värre så går jag hem och lägger mig...!

Idag tror jag inte att det händer nå speciellt faktiskt. Elevens val, bild och såna lektioner tror jag vi har i dag. Förhoppningsvis inte matte eftersom jag har det på elevens val -.-'

Ska försöka få i mig lite frukost eftersom jag inte kunde äta kvällsmat igår, men ändå är jag inte hungrig konstigt nog?
Puss ♥


RSS 2.0