?

Har dötråkigt. Har ingen aning om vad jag ska göra. Kanske borde kolla vad vi har för lektioner imorgon? Kan vara bra ;)
Och jag har faktiskt börjat fundera lite smått på min framtid. Jag har ingen aning om vad jag ska gå för gymnasium. JAg tröttnar ju så fort på precis allt. Ska jag vara ärlig tycker jag knappt det är kul att shoppa längre..? Men de ä ju bra för plånboken :D Men jag har typ inga intressen längre. På måndagar går jag hem efter skolan och sätter mig vid datorn och gör läxor typ. Tisdagar brukar jag följa med ive hem och sen åka och träna. Onsdagar är ung. samma som måndagar. Torsdagar ung. som tisdagar och fredagar är det hem och sen mys med familjen, jisses vilket trist liv jag har?! Skulle ju var kul med lite mer att göra än plugga, vara med familjen, sitta vid datorn och träna. Funderar på att börja lite smått med smycken igen. Men då gäller det ju att nån är intresserad oxå av att köpa? Nån som är det? Är det några som är det så ska jag fixa mitt bankkort och sen fota allt. Skulle vara kul med lite fler läsare oxå, nån som är intresserad av ett länkbyte? :D Bara att hojta till! Kommentera eller mejla (alicesdagar@hotmail.com)!
Nu ska jag ringa pappa och se om han kommer hem snart så vi kan åka och handla eftersom jag ska laga mat.

Puss ♥


Old


Kommentarer
Postat av: mooooooooa

sv; inte just idag, men någon annan dag! :)

2011-09-18 @ 17:56:18
URL: http://moaengblom.blogg.se/
Postat av: CASSANDRA - Tävling!

sv; nja hur många läsare har du? :)

2011-09-18 @ 17:57:28
URL: http://bruudar.blogg.se/
Postat av: CASSANDRA - Tävling!

sv; ja vill gärna gör med dom över 100 unika mist

kram

2011-09-18 @ 18:28:58
URL: http://bruudar.blogg.se/
Postat av: martina

Just nu har jag 4st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första kan du vinna en riktigt ball earcuff från Delicious Design.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/I den andra kan du vinna en valfri produkt från Runns.se eller Erikasgarderob.se till ett värde av högst 250kr.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7324/tavling-vinn-valfri-vara-fran-erikasgarderob-se-eller-runns-se-till-ett-varde-av-250kr/I den tredje tävlingen är det ett hemligt skönhetspaket från UpBrand.se som ligger i vinstpotten!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7275/7275/Och i den fjärde tävligen är det ett valfritt smycke från Smyckenby som kan bli ditt!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7627/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckenby/Ha en bra dag :)

2011-09-18 @ 18:34:13
URL: http://martinaolsson.myshowroom.se
Postat av: elina

Kika in och låt dig inspireras på min blogg :D

2011-09-19 @ 10:23:21
URL: http://elinaryttbergs.devote.se
Postat av: Isabelle<3

2DAGAR KVAR PÅ MIN TÄVLING ANMÄL ER!!Du kan vinna tandbleknings kit + whitening toothpaste.

Perfekt och ge bort , eller behålla till dig själv eller varför inte lotta ut på din blogg? Finns massor utav möjligheter, delta gärna sötnos!

Hoppas att du haft en underbar helg, kram!http://isabellealberti.blogg.se/2011/september/tavling.html#comment

2011-09-19 @ 14:09:16
URL: http://isabellealberti.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0