Skajp :D

Sitter och pratar med Ive i skajp nu då :D Fast min hals gör asont så fort jag säger nåt eller sväljer :( Inte bra! Får hoppas att den är bra tills imorgon. Annars kommer jag gå runt och käka halstabletter hela dan i skolan och jag vettofan om man får ha det på lektionerna...?
Iaf, nu sittar jag ju som sagt och pratar med Ive i skype och dricker te. Och hoppas på att halsen ger med sig snart och blir normal igen. 

Puss ♥


Usch, blä, fy, osvosv...

Känner mig inte alls glad just nu. Min hals dödar mig, antagligen har jag feber och då blir det ingen skola imorgon. Eller, Felicia trodde jag hade feber, ska strax kolla.
Och så fick jag matte på elevens val. Alltså mitt sistahandsval. Självklart ville jag ju ha foto men det fick jag ju såklart inte. Och ingen i klassen fick matte. Ingen i 7B eller 7A som jag känner fick matte. Nu hoppas jag bara att det var nån sexa som jag känner som fick matte. Jag hatar det här! Men iof så är det bara 7 veckor. Jag står väl ut. Får hoppas att det är en bra lärare! Ska fundera på om jag ska fråga om jag får byta till styrka men det är inte riktigt min grej känns det som. Ahja, vi får se hur jag gör!

Nu ska jag kolla om jag har feber och sen ska jag dricka litervis med te!
Puss på er ♥


Hahahahahahahahahahahahahahahahahaaahhahahahahahahahahahaahahahahahaha!

Aj :(

Har ont i hela jävla kroppen! Så fort jag rör mig gör det ont. Orkar seriöst inte plugga. Men jag tar en sväng med dammsugaren på övervåningen som jag lovade mamma. Sen ska jag plocka undan på diskbänken oxå, SEN ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Tänker inte göra ett skit ikväll eftersom jag har ont typ överallt och är astrött. Usch, det här inlägget kan seriöst inte vara roligt att läsa?! Så jag slutar skriva nu.
Puss ♥


Älskar den här bilden! ♥

Prov

Har prov nästa fredag på hela världen (kartor). Kan typ inte ett skit så nu ska jag snart sätta mig och plugga igen. Sitter och äter just nu, var så jävla hungrig när jag kom hem från skolan. Har inte hänt så mycket idag menjag skriver senare om jag orkar.
Puss ♥


Mitt skolfoto. Pinsamt ful. Men jag bjuder la på den! Men vettofan vad jag gör för min?!

God Morgon

Vet ni?! Det är bara 10 dagar kvar innan min ziperall kommer :D Tror jag iaf, annars har jag väl kollat helt fel ;)

Idag kommer det väl inte hända mycket. Skola... Har ingen aning om vad jag har för lektioner idag :o Jo, jag har musik första lektionen. Sen vet jag inte.


Allt klart

Nu kan jag nästan so:n, tar det sista ikväll innan jag somnar, jag har duschat, bestämt lite planer inför helgen med Ive och Arvid, eller ja, lite halvt iaf. Just nu sitter jag och kollar på kläder och önskar att jag inte hittade den perfekta lilla datorn. Eller ja, iaf utseendet var perfekt. Svart, glansig eller vad man ska säga, liten, underbar och bara perfekt. 2940 kr måste jag få ihop om jag bestämmer mig för den. Har läst lite om den. Den verkar vara väldigt bra. Iaf för det priset. Hittade 1 kundomdöme, orkade inte leta, och den hade fått 4 av 5 pga att musen klickade till när man tryckte på den. Det spelar inte mig nån roll. Vill. Ha. Nu. Du hittar den HÄR.

Nu ska jag antagligen blåsa håret eftersom jag nyss klev ur duschen. Hatar att lägga mig med blött hår. Men jag ska ju ioförsig ändå platta håret så det spelar väl ingen roll egentligen ;)

Puss på er så länge ♥


Måste göra läxor nu!

Blir ett snabbt inlägg nu. Måste verkligen göra soläxan eftersom jag knappt kollat på den :$ Sen jag kom hem har jag suttit vid datorn och surfat runt och kollat på lite allt möjligt. Inte bra. Så nu säger jag hejdå för den här gången och jag ska inte sätta mig vid datorn förräns jag kan hela europa+floder och berg och sånt utantill! Alltså aldrig typ...


Ives place asså shiiiet!

Är med Ive nu :D Fast jag ska snart hem :( MEn vi slutade tjugo i fyra och så bussen hem till henne. Det tar ett tag! MEn ska va social nu!
¨
Hon i svart är IVe :D

Pigg tjej här!

Okej, nu ljög jag lite där i rubriken. Men jag är inte speciellt trött heller, bara lite lagomt seg.
Vaknade upp med en sån jävla huvudvärk kl 06.00 och kunde inte somna om för att jag hade så ont i huvudet. Nu känns det som om det släppt lite och jag hoppas att det försvinnder under dagen. Blir det värre så åker jag hem. Då pallar jag inte längre. Sitta i skolan med hubudvärk är inte det bästa. Men som tur är har vi matte första lektionen så då behöver jag inte tänka så mycket. Haha :)

Nu ska jag dra på mig lite kläder och sen försöka plugga lite mer.. Hade ännu ondare i huvudet igår så då gick det sådär...

Puss ♥


Btw, jag har fått dom här sålda. Vi får se, kanske börjar med smyckesförsäljning ;)

Dag 3 - dina föräldrar

Jag tror inte mina föräldrar vill att jag berättar så mycket i bloggen så jag berättar bara lite grann.

Min mamma heter Lotta och jobbar på ICA. Hon har diabetes. Hon tränar väldigt mycket med Tex (lydnad), men har inte tävlat så mycket eftersom tex nästan alltid lyckats gått på pencillin när det var tävling. Mamma är den bästa personen i mitt liv, utan henne skulle jag inte klara mycket! ♥

Min pappa heter Micke och äger en egen bilverkstad. Han älskar Tex över allt annat typ och gör allt för honom. För oss oxå såklart ;) Pappas stora intresse har alltid varit bilar och rally men han slutade köra rally när jag var ungefär 4-5 år. Varför vet jag inte. Men han är väldigt sugen på att köpa en rallybil och börja igen.
Pappa är världens snällaste och har väldigt lång stubin, men när han blir arg då blir han arg. Fast det varar inte särskilt länge ;) Jag älskar honom så mycket och han är oxå en väldigt viktig person i mitt liv! ♥

Vill ha min ziperall!

Åhh, vad jag längtar efter min ziperall just nu! Fryser som fan och har ont i huvudet... Kanske påväg att bli sjuk?!
Tänk vad skönt att krypa ner i den och bara vara för en stund? Åh, jag önskar att jag beställt den tidigare :(
Men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på scrubs+how i met your mother. Awesome! ♥


Läxor snart klara

Alla läxor snart klara. Tyskan kvar, resten kan jag ganska bra. Tror jag iaf.

"That's the song! So that must be the girl! You think?! Skrattar åt det varjee gång! Börjar 1.53!

Läxor

Har en del läxor, so, tyska och biologi, så jag tänker sätta mig med det eftersom jag har so:n tills på onsdag, tyska och biologi tills på fredag och jag fattar nada asså.


Så här kommer min eftermiddag se ut. Det i skålen är nudlar bara så ni vet :p

Ny header igen :D

Nu är bloggen lite mer stilren, förut var den ju typ alldeles rosa. Jag älskar rosa men tröttnar snabbt men kunde inte hålla mig, nåt rosa skulle det vara med ;D

Idag är det skolfoto och Cassandra är sjuk, krya på dig! Inte bra nåt utav det. Men iaf, mitt klädebekymmer, jag tror jag kör på linnet... MEn har inte riktigt bestämt mig. Håret ska plattas och sen ska jag för en gångs skull använda mascara ;)

Men nu ska jag fixa iordning mig :D Puss ♥


Jewelry for sale?



Ska jag börja sälja mina egna smycken igen? Gjorde det förut men tappade lusten efter ett tag men nu börjar det klia i fingrarna igen ;) Har inte så mycket material hemma men dessa örhängen är klara iaf och jag håller på och letar efter sidor där man kan beställa hem material till smycken. Men dom flesta smyckena jag har gjort är faktiskt gamla smycken som aldrig är använda och som jag gjort om :) Kommer inte vara så dyr och jag kommer ju ha erbjudanden då och då, som t.ex halva priset på utvalda smycken osv.
Men vad tycks? Ska jag börja sälja smycken igen? :D

Är med och tävlar :D

Jag är med och tävlar HÄR om ett presentkort på http://www.uffessakerochting.se/ värt 600 kr! Var med du oxå! OBS, du måste ha en blogg!

Chester See


Spelas om och om igen ♥

Gomorron!

Vaknade för en stund sen och satte mig direkt vid datorn ;) Idag ska jag väl inte göra nå speciellt. Städa på pappas jobb, åka ner och kolla på lydnadstävlingen som är, hålla tummarna för att det kommer gå bra för mamma som är med och tävlar.
Sen måste jag sätta mig med so:n och kanske tyskan en stund. Den var inte så svår och jag hade den tills på fredag tror jag. Och so:n var lite svårare enligt mig och den har jag tills på onsdag. Nu ska jag göra mig iordning tror jag :)
Pöss ♥


Behöver jag ens nämna att jag älskar den här bilden?!

Ibland har man tur

Kom på att jag provade den gråa/röda/marinblåa toppen jag köpte idag när jag var ner med ive+syster+emelie och då kostade den 200. Vilken jävla tur att jag inte köpte den då! Kände då att jag lika gärna kunde beställa hem 2 linnen från h&m för samma pris tillsammans. Men idag när jag kollade igenom reaplaggen såg jag den och tyckte att jag lika gärna kunde prova den igen, men tvekade men till slut köpte jag den och det var tur för de är nya favorittröjan ;)


Nya favoriten som är sååå mycket snyggare i verkligheten!

November Rain


Så himla fin låt! Behöver jag ens säga det förresten? ♥

Problem asså...

Trodde de var simpson på tv men det var nå annat jävla skit och simpson skulle inte börja förrän 19.30.
Men jag har ett problem. Vettofan vad jag ska ha på skolfotot. Det står mellan mina nya toppar/linnen/tröjor.
Hjälp mig!

Den med leggings/jeans och nånav mina svarta cardigans och nå halsband?

Samma som den rosa?

Den med jeans och lite fina smycken?

Den med leggings/jeans?

Eller så drar jag på mig jeans, tshirt och min stora sköna "gotland-hoodie" som jag fick av felicias kompis emelie.
Men kom gärna med era åsikter :D

Sjukt seg asså

Är sjukt seg asså. Har ont i huvudet men de har väl förhoppningsvis försvunnit tills imorgon. Min moster ulla var förbi en sväng och jag fick 200 kr eftersom jag fyllt år. Me like! Tror jag ska köpa en ny parfym och lite sånt där. Min parfym är nästan slut :(
Vet inte vad jag ska skriva nu? Tror jag sätter mig med so-läxan och tyska-läxorna en stund. Himla tråkigt på en lördagskväll men jag har ändå inget annat för mig. That's life liksom.
Puss ♥


Tidsfördriv

http://racing.spelo.se/beach-bike.html

Tack!

JAg vill tacka för alla fina kommentarer jag får!
Jag vill tacka för att ni tycker jag har en fin blogg och så! Tyvärr orkar jag inte sitta och tacka alla genom att gå in på era bloggar/mejla er utan ni får nöja er med det här. Men jag kanske tar ork till att länka er alla i min blogg! Får se om jag orkar :p

Nytt i garderoben.

Felicia skulle ner och byta ett par byxor. Jag kom hem med 3 tröjor från thomas kläder. Och alla tre var på rea, duktig flicka!

79 kr, köpte den i L, fanns inte i M, men jag tyckte den satt snyggt ändå. Med ett skärp i midjan tror jag den skulle bli super! Annars sitter den lite "oversizigt" som jag älskar just nu.

Den fanns däremot i M, satt bra den med. 79 kr den oxå. Kap!

99 kr på rean, kap det med. Loveit. Verkligen en oversizetröja som ändå sitter snyggt. Perfa!


Det linnet som Felicia hämtade åt mig i går. 189 spänn. Sitter perfekt. Och så fick man ju halsband med på köpet oxå. Me like!

Och så det från ellos, allt från H&M ligger i tvätten, visar sen.


299 kr från Ellos då. Kanske inte världens billigaste, men världens skönaste!

Tubsjal 99 kr. Sämst bild. Jätte skön!

Jätteskön, svart lite längre cardigan. Rätt tunn men den var så skön så jag behåller den iaf. 199 kr, den oxå från ellos.

Dag 2 - Min första kärlek

Har jag faktiskt aldrig varit med om. Jag har aldrig varit riktigt kär i nån eller varit ihop med nån. Eller, jo varit ihop med nån har jag ju men jag har aldrig varit kär i nån, jag har ju gillat nån men aldrig varit kär, så det var inte så mycket att skriva här ;)


Dag 1, presentera dig själv

Jag heter Alicé Eriksson och bor i ett litet samhälle som heter Hällefors. Jag är född i Karlstad den 17 augusti 1998. Jag bor tillsammans med mina föräldrar,  en av mina systrar och en hund vid namn Tex. Jag började nyss 7:an.
Jag älskar att fotografera och håller på att spara till en systemkamera. Jag gillar även att shoppa (inte bra eftersom jag sparar), vara med kompisar, m.m. Jag tänker inte skriva längre eftersom jag inte tycker det behövs. Det här är det nödvändiga som finns att veta om mig.


Vacker? Nej, inte speciellt men det här är jag! :D

30 dagar

Dag 01 – Presentera dig själv
Dag 02 – Din första kärlek
Dag 03 – Dina föräldrar
Dag 04 – Vad du åt idag
Dag 05 – Din syn på kärlek
Dag 06 – Din dag
Dag 07 – Din bästa vän/vänner
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Din tro
Dag 10 – Vad du hade på dig idag
Dag 11 – Dina syskon
Dag 12 – Vad som finns i din väska
Dag 13 – Denna vecka
Dag 14 – Vad du hade på dig idag
Dag 15 – Dina drömmar
Dag 16 – Dina skor
Dag 17 – Ditt bästa minne
Dag 18 – Din kärlek
Dag 19 – Något du ångrar
Dag 20 – Denna månaden
Dag 21 – Mitt rum/lägenhet
Dag 22 – Något som gör dig upprörd
Dag 23 – Något som får dig att må bättre
Dag 24 – Något som får dig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Dina rädslor
Dag 27 – Din favoritplats
Dag 28 – Något du saknar
Dag 29 – Dina mål
Dag 30 – Ett sista ögonblick


H&M


99 kr/styck från www.hm.com.
Ska höra med mamma om jag får klicka hem det. Så himla fina grejer. Köpte ju en svart sån där cardigan och jag älskar den så det gör ju inget att ha lite fler färger i garderoben. Dom översta linnena vet jag att dom sitter bra eftersom Felicia beställde ett svart sånt. Och dom nedersta linnena var helt enkelt urläckra enligt mig. Nu ska jag sätta på mig nå bekvämare. Puss ♥

Nya kläder igen

Ellos-paketet kom oxå idag. Underbara cardigans! Och en helt underbar tubsjal oxå! Och Felica har även varit och hämtat mitt linne idag. Me love it. Men måste köpa lite färgglada toppar. Har ungefär 0 i garderoben.
Ledsen att det blev en uppdatering så sent men var till filipstad en sväng, vi skjutsade ive till träningen och sen när jag kom hem så la jag mig i sängen och bara låg där eftersom jag var helt jävla slut i huvet.


Nyduschad

Har precis kommit ur duschen. Dock fick jag springa runt och leta som en galning efter en ren handduk innan.
Nu ska jag sätta på mig kläder (Tack Emelie för att du la ihop outfits!). Funderar starkt på att ta min nya cardigan från H&M. Me love it!

Måste packa väskan. Springa ner i tvättstugan efter en ren handduk eftersom jag antagligen tog den sista som var ren. Blää, gympa är inte mitt favoritämne precis.
Får inte glömma mina elevens val-lappar. Har lite dålig fantasi så jag tog samma på alla. Men funderar på om jag ska byta till teater som 3-val. Har Foto, matte (tycker det är kul ibland.) och svenska på båda. Men som sagt ist för matte på en så tror jag att jag tar teater. Gick på teater förut och jag älskade det. Men sen slutade jag. Vet egentligen inte varför.

Måste fixa iordning mig nu, vilken tur att det är nästan 2 timmar kvar tills jag börjar ;)

Puss ♥


Awesome kalender jag köpte idag va? Me lov...

dsc00881 (MMS)

Awesome kalender jag köpte idag va? Me love it! :d


Nya kläder.

Lovade ju att jag skulle visa kläderna. Men det var inget märkvärdigt och jag orkar verkligen inte just nu. Har inte ätit än, måste duscha, är jättetrött och måste packa gympaväskan tills imorgon. Det är därför jag sitter och kollar på kläder. Jag vet att jag precis fått hem ett paket med kläder men det var bara basplagg. Funderar på om jag ska beställa 2 till utav cardiganen jag fick idag fast i mörkbeige och grå, fick ju hem en svart och den var jätteskön och jättefin och passar superbra till allt! :D
Blev jätteavundsjuk på ett linne som felicia beställde så om jag beställer cardiganen så blir det nog det linnet fast i cerise och naturvit. Felicia, den tråkmånsen, tog ett svart. Tur att det var silvrig text så det inte bara blir svart.
Nu ska jag byta om till pyjamas och göra det jag egentligen ska göra.
Puss ♥



Rubrik var de ju oxå.

Jag är ju såååååå bra på rubriker!
Men iaf, idag har det varit en rätt händelselös dag i skolan. Efter skolan mötte jag och Ive upp syrran + hennes kompis och knallade ner till thomas kläder. Kikade på ett görsnyggt linne som syrran har i svart, jag ville ha i grått. Såklart hängde de ju bara L och XL kvar där så jag frågade om dom hade nån i M eller S. S hade dom ju inte som jag vet sitter bra på mig men en M hade dom på provdockan i skyltfönstret så den fick jag prova, passade den? Nej, alldeles för stor. Då ringde dom till Nora eller Filipstad och frågade och dom hade en så imorgon eftermiddag ska jag knalla ner dit och köpa det. Det är helt klart värt dom där 180 kronorna. Jag älskar det. Självklart så får ni se det när det hänger i min garderob :D
Och just de, paketet från H&M kom idag. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem med det så jag får kolla om allt passar. Längtar :D

Nu ska jag kolla på how i met your mother!

Puss ♥


Naglarna ska bli fina ikväll! :)

Buhu...

Mina gratis sms är slut :( Men jag får nya 1:a sep :D men tills dess kommer jag inte svara på typ "hejhej :D och vad görs?" bara så ni vet ni som skickar sms till mig ;)
Asså fyfan vad trött jag är. Hann somna om 6 ggr innan jag gick upp :s
Idag har vi elevens val men vi har inte valt än så istället för att sluta tjugo i fyra så får vi sluta runt 2 :D Efter det går jag ner på thomas kläder och kollar efter linnen och tröjor som är lite roligare än dom jag har, asså svarta, vita, blåa, gula, ja ni fattar.

Nu måste jag börja göra mig i ordning! Puss ♥


.

Har hittat lite på gina tricot som jag vill klicka hem nu! Men jag gör det inte eftersom jag sparar lite av mina pengar varje månad till mellandagsrean. Höhö, nu lät det som om jag får typ 10 kr i veckan? Ehh, men jag ska köpa en kamera så jag sparar tills efter jul och då köper jag en :D


Leopardtröja (assnygg ju!) - 299 kr
Byxor - 249 kr
Klänning - 199 kr
Tröja - 249 kr
Knästrumpor - 79 kr


Prov.

Jippi. Vi har prov om enochenhalvvecka typ. Jag längtar inte sådär jättemycket. Men det är kartkunskap och om jag får säga det själv så är jag jävligt bra på kartor :D
Men imorgon så är det skola till strax efter två som gäller tror jag sen ska jag till bokhandeln och köpa en kalender. Kan behövas. Sen så går jag till thomas kläder och hoppas att dom har nå snyggt linne/tröja där som jag kan ha på skolfotot.
Nu ska jag typ städa rummet. Känns som om det är en nödvändig sak att göra ;) Haha.

Puss ♥


Jag vet att jag lagt upp den förr ett antal gånger men den påminner mig om sommaren som snart är över.

Hemma nu!

Nu är jag hemma, men måste fixa lite saker. Bloggar om en stuuund :D

Måste. Gå. Upp.

Blää. Måste verkligen gå upp nu om jag ska hinna. Måste platta håret (orkade inte igår) och käka frukost och sen välja vad jag ska ha för kläder och en massa mer. Usch, måste alltså gå upp ur min sköna säng och göra det om jag ska hinna allt.

Puss ♥

Random arkivbilder.

Puss ♥


Dålig dag!

Har haft en riktigt dålig dag idag som ni kanske märkt? Det är inget speciellt utan jag har mest gått och tjurat. Fast inte när Ive och Cassandra var här såklart, dagens höjdpunkt kan man ju lungt säga.
Nu ska jag blåsa håret och platta det. Så irriterande mitt hår är. Måste platta det annars ser det helt mupp ut. Blä.

Puss ♥
Dagen i bilder.


Ni ska veta tjejor, att ni är grymma! ♥

En fråga till er bloggare.

Använder nån av er bloggare bloggerfy? Funderar på att skaffa det. Tjäna pengar på bloggen är aldrig fel! Men kommentera eller mejla mig på [email protected] om ni använder de och vad ni tycker om det! :D

Dagens blogg!

Hello alla! Är lite positivare nu. Ska strax välja ut kläder tills i morgon och sen packa väskan. Inte så mycket som ska med, ett papper, nycklar, hänglås och så mobilen såklart. Har för mig att det är nå mer men kan inte komma på vad?! Kanske tar med mig en femtilapp oxå, vem vet, maten kanske inte alls är god :p

Btw, jag är med i dagens blogg här.
Puss ♥


Snart min, snart min, snart min :D

Allt är bara skit enligt mig

Jag har ärligt talat inget positivt att skriva om, känns det som.
Jo, en sak. Den är positiv enligt mig. Har fått lite kläder idag av felicias kompis. Me like. Mest sommarkläder men då har man ju till nästa sommar liksom.
Nu ska jag ta nåt att äta och sen kolla på tv. Puss så länge. Skriver när jag är på bättre humöör ♥

Blä. Är mitt ute i skogen nu. Gillas inte.

Blä. Är mitt ute i skogen nu. Gillas inte.


Godmorgon!

Gick och la mig i mamma och pappas säng när jag vaknade och drog på tvn (båda är på jobbet). OCh sen hämta jag datorn och nu liggrt jag här. Om en och en halvtimme börjar min andra dag i sjuan. Så jävla taggad! Eller...? Vi ska gå en promenad och sen ha en lärakänna-dag med klassen. Jag har en ganska stor aning om att vi ska gå upp till hrtigtorpet med alla andra sjuor.

Nu ska jag käka en stoooor frukost eftersom jag inte orkar dra med mig nå fika. Vi slutar väldigt tidigt så jag käkar lunch när jag kommer hem.

Puss ♥

(bilduppladdarn samabetar verkligen inte med mg...)

Soooooova

Nu ska jag sova. Synd bara att jag måste upp imorgon bitti, annars hade jag gärna haft sovmorgon. Ska bädda ner mig med en bra bok och sen sova bort huvudvärken. Puss ♥


Blääääää.

Ont i huvudet och vansinngt hungrig. Men mat ska vi inte äta förrän mamma kommer hem strax efter sju. men, bara en halvtimme kvar ungefär, ska koka lite ris och göra currysås tills dess oxå. Kanske lika bra att jag sätter igång?

Längtar inte tills imorgon. Lära-kännadag. Utomhus. Jippi. This is gonna be greeeeat. Or not.
Positivt inlägg. Vi får la hoppas att det kommer ett positivare om ett tag. Puss så länge.

Skola

Har varit hemma i ett par timmar nu men inte orkat skrivit eftersom jag har världens jävla huvevärk. Men skolan var väl ok. Fast jag vet inte hur jag ska hitta till klassrummet mitt. Det blir en utmaning. Och så fick jag present av cassandra, ett superfint nagellack. Love it.
Och jag var över till grannen i typ 5 minuter och när jag kommer hem har Syrran och hennes kompis dragit och inte lagt ut nån nyckel. Skapligt sur jag blev när jag upptäckte det. Försökte ringa henne men hon svarade inte. Men jag fick tag på hennes kompis och då var dom på banken och jag undrade när fan dom skulle komma hem och dom skulle till Thomas kläder efteråt. Så jag fick ringa pappa så han kom hem och låste upp. Tur det annars hade jag suttit där fortfarande, en och en halv timme senare.
Men nu ska jga äta nåt för jag är ashungrig!
Puss ♥


God Morgon!

Första dan i skolan! Det är inge bra väder så vi får se om jag åker med mamma eftersom hon börjar jobba kl 8 och så sitter jag i lunchrummet tills jag ska möta clara fem över eller om jag går. Det märks ;)

Nu ska jag iaf platta håret eftersom jag la mig med blött hår så det är inte vackert just nu....
Sen ska jag käka frukost och sen får vi se om jag hinner skriva mer idag ;)
Puss ♥


-

Lägger mig i soffan och njuter av sista dan på sommarlovet! Bloggar imorgon bitti igen såklart :D

Puss ♥


Nya kläder + ziperall!

Nu är allt jag ville ha beställt! Eller, inte allt för då hade väl summan hamnat på mycket mer än strax över tusen kronor!


Ziperall - 599 kronor www.ziperall.se


Cardigan - 99 kr
Kjol - 49,50 kr
Leggings (köpte 2 par) - 79.50 kr/st
Allt från H&M


Cardigan - 199 kr Ellos


Oversize-cardigan - 299 kr Ellos

Tror det var allt ;)
Nu ska jag åka ner och städa på pappas jobb!

Puss ♥

Har beställt lite nya kläder + en ziperall...

Har beställt lite nya kläder + en ziperall nu. Visar sen eftersom syster sitter som klistrad framför datorn...


Me like!

Åhh, igår vid fem i nio kom kusinens lilla bebis! En liten flicka på 4200 g. Gissa om jag är glad?! :D Haha, men nog om det, jag vet inte hur mycket jag får berätta :p

Har varit vaken i ca en timma men internet ar krånglat som fan så jag har inte kunnat uppdatera ;)
Men idag ska jag bestämma vad jag ska ha för kläder imorgon för då börjar skolan igen. Men skolskjutsarna går hem 10.30 så det blir ju ingen lång dag precis. Men jag måste gå ända till skolan eftersom mamma jobbar och min cykel är lite för liten för mig -.-'

Men nu måste jag äta nåt för min mage är alldeles tom! ;)

Puss så länge!


-

Jag spricker snart av lycka!

Åhh, jag längtar!

Har inte haft nånting speciellt att skriva om idag. Men ska visa lite bilder jag tog på tårtan (halva iaf;)) och sen tror jag att jag tog ett par bilder till :p

Och vet ni? Innan skolan börjar så kommer jag ha ett kusinbarn ♥ Gud så härligt! Tyvärr så bor de ända borta i  GBG... Men bilder kommer vi få har dom lovat! En liten flicka blire!
Hon skulle ha fått den 6:e aug men idag har dom satt igång henne eftersom hon har gått över tiden så långt!
Jag längtar! :D

Ikväll ska jag antagligen beställa kläder och min ziperall :D Vi upptäckte att vi hade 10% på H&M men den går ut imorgon så vi måste beställa idag.
Nu ska jag fortsätta kolla kläder!

Puss ♥

Moneeeey!

Är många hundralappar rikare nu! Ska strax äta och sen beställa lite kläder antagligen :D
Hörs sen, mormor och peter är kvar så jag ska inte sitta här längre :p
Kramopussoalltdetdär ♥


Gammal


Vill du ha fler läsare på din blogg?

Vill du ha fler läsare på din blogg?
Klicka här då! :D

För varje person

Hejhej! Folket kommer runt 2-3 så jag slänger in ett inlägg :)
Ska käka lite korv innan oxå för jag är utsvulten!
Orkar inte skriva mer nu så ni får nöja er med det här!

Förresten, angående rubriken; För varje person som kommenterar DETTA inlägg så skriver jag 1 sanning i bloggen. Ni har till imorgon kl 13.00 på er!

Puss ♥


I miss u girl!

Goood morning!

Usch och blää, det regnar :-/ Jag hade tänkt ha shorts och tshirt på mig idag men det blev då ändrade planer. Kanske jeans och en tshirt ist? Haha, jämt när det har varit kalas så har jag haft klänning men jag känner inte för det idag.
Å btw, ni kommer få en gammal bild ist för en morgontrött Alicé nu, mobilen är döööööd och jag vet inte vart laddaren är... Hehe ;)

Idag kommer ju allt folk så jag kommer inte hinna uppdatera så mke, men det förstår ni väl?
Och dagens outfit+mina presenter ska ni ju oxå få se :p
Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig!
P
U
S
S



Första bilden jag la upp här på bloggen... Hur tänkte jag?!

Hahahahahahahahahahahahaha, övertrött!

Är lite övertrött eftersom jag vaknade 06.45 imorse, så det får bli ett kort inlägg så jag inte skriver nåt konstigt ;)
Är sjukt trött och har ont i ryggen eftersom jag har stått och bakat hela dagen så jag tror det får bli sängen och en bra bok! Ska först göra klart halsband+armband åt Moster Eva och ett armband åt mormor.
Förresten, tycker ni jag ska börja göra smycken och sälja igen? Gjorde det förut, men jag tappade lusten. Hör av er om ni tycker det är en bra idé!

Puuss ♥


Den får duga!

Tunnare hår!

Har inte haft tid till att uppdatera bloggen idag eftersom jag har klippt mig och varit hos farmor och bakat! Bakade bullar och sockerkaka där och när jag kom hem gjorde jag kärleksmums och tårta! Och allting har jag bakat själv! :D

Och Frida gjorde ett grymt bra jobb med mitt risiga hår! Hon tog några cm på längden och luggen blev perfekt! Och så tunnade hon ur de, fett skönt! Och till alla er som bor i hällefors/grythyttan: Frizzan frida på torget i grythyttan är lugnt bäst!

Ska sätta mig ikväll och leta reda på lösnaglar i storpack och en bra webbutik där man kan beställa nagelgrejer.
Nu ska jag snart äta mat och sen blir det jakt efter lösnaglar...

Puss ♥
(Bilduppladdargrejen vill inte alls samarbeta så det blir ingen bild :()

Nyklippt! Hon tunnade ur det och så tog ho...

Nyklippt! Hon tunnade ur det och så tog hon lite på längden. Det är så himla skönt! :)


Trött tjej!

dsc00819 (MMS)

Trött tjej!


Uppe med tuppen!

Klockan är lite över sju och jag är klarvaken! Okej, där ljög jag lite, lite trött är jag ;) Men jag är piggare tidigt på morgonen än om jag skulle gå upp vid 10. Helt sjukt, jag vet.
Läste nyss Kenzas blogg och såg att hon skulle medverka i vakna med the voice så jag tror jag kollar på de.
Har även funderat på datorn, jag tror faktiskt jag skiter i den och kör på naglar ist! Men jag har fortfarande inte hittat nån bra webbutik... Men de löser sig :p

Nu ska jag käka frukost för min mage skriker nästan efter mat!
Puss ♥


MiniPC?


Lite sugen på den här mini-pc'n från www.cdon.com. Den är liten och smidig, perfekt att ha med sig på långa bilresor alltså eftersom den har 8 timmars batteritid. Vad sägs, ska jag övertala mamma att få köpa den? Då kommer det vara mycket roligare att uppdatera eftersom den har webacam vilket den jag använder nu inte har. ^^
Ska gå och lägga mig nu, imorgon ska jag gå upp runt 7 :)
Puss ♥

I like it!

92 läsare idag, jag giller't :D

Sitter och "smurfar" runt lite som pappa brukar säga ;) Har hittat 2 webbutiker med "nagelgrejs" som jag gillar. Och så finns ju www.melba.se. Dom har lite nagelpynt och så :)
Ska fortsätta surfa lite nu!
Puss ♥


Bild i repris, men jag gillar den ♥

Nån som vet?

Nån som känner till en bra webbutik där man kan beställa hem lösnaglar och saker att styla naglarna med? Tacksam för svar :D Kommentera eller mejla mig: [email protected] !

Puss ♥

Styla mina egna naglar?

Vad sägs, ska jag börja styla mina egna naglar? Ska kolla runt lite på olika butiker som man kan beställa ifrån. Vi får se, men jag tycker det är så tråkigt att ha vanliga naglar hela tiden...


Hemma igen!

Har varit hos Malin nu och kollat på lilla Eleanor, shit vad stor hon har blivit! Hon är för söööt! Emmett (hunden) var ju självklart oxå där och han är farligt söt! Malin bad mig göra en äppelkaka när jag ändå var där och om jag får skryta lite så blev den jäkligt god ;) Ska ta och städa rummet nu eftersom det kommer folk på lördag och det ser ut som ett bombnedslag... Hehe :p
Förresten, nån som har förslag på hur jag ska klippa mig? :) Kl. 10 imorgon sitter jag i stolen i grythyttan och ska bli klippt! Det ska bli jätteskönt. Antagligen får hon bara tunna ur det lite och klippa topparna. Och möjligtvis, om hon har tid så får hon färga håret oxå :) Tror jag ska färga jätteljusbrunt. Men vi får se om hon har tid.
Skit i håret, det ser ut som ett skatbo ungefär. Tur att jag ska klippa mig imorgon!


When life betraying (google översätt)


Grymt bra säger jag bara.
Drar till malin om en kvart, puss! ♥

Ny dator

Sitter och kollar på datorer och systemkameror. Just nu har jag en gammal liten laptop som inte kommer överleva många månader till och så har jag ingen kamera förutom mobilen. Grymt jobbigt att ta kort med mobilen för bilderna blir verkligen inge bra. En iPhone ska jag oxå ha, men det kommer nog ta ett tag eftersom jag har en relativt ny mobil som funkar bra.
Jag vill ha en macbook air men aldrig att jag kommer orka spara till en sån. Jag vill inte ha en för stor dator eftersom jagvill kunna ta med den när vi åker bort. Men jag vill inte ha en för liten. En 13-14 tum tror jag är lagom storlek. JAg hittade min drömdator nyss, allt jag ville ha nästan och den finns i lila och rosa :D Men det var en 10,1 tums skärm. Suck!
Om det är nån som vet en bra dator som inte kostar mer än 6000 så hojta till! :D

Systemkameran har jag inte så stora krav på. Jag vill ha en Canon EOS 1000D eller en Canon EOS 1100D. Om det är nån av er som har nån av dom så kan ni väl lämna en liten kommentar vad ni tycker om den? :)

Nu ska jag fortsätta jakten på den perfekta datorn! :D

Puss ♥

Har precis gjort en hallonsmoothie som jag...

dsc00804 (MMS)

Har precis gjort en hallonsmoothie som jag ska sörpla i mig :p enkelt, gott och nyttigt!


Godmorgon!

Först vill jag bara tacka alla som skrev grattis till mig igår! Och för att det var så många som tittade in! Igår hade jag 239 (!!!) besökare. Vanligtvis har jag mellan 4-6 per dag så det var ju skitkul! Och idag var det ca 20 st. Jag kan bara säga att jag är supernöjd! 
 

Vaknade tjugo över sju idag och gick upp utan att ens tänka tanken på att gå och lägga mig igen ;)
Idag ska jag till Malin efter 12 nångång och på eftermiddagen ska jag städa. För imorgon ska jag och klippa mig och eventuellt färga håret och sen åker vi till farmor och bakar bullar och en sockerkaka eftersom släkten kommer och firar mig på lördag. Så enda chansen att hinna städa är faktiskt i eftermiddag.
Nu ska jag käka frukost och sen lägga mig i soffan och lata ett tag!
Puss ♥

Sängen nu!

Är helt utmattad om jag ska vara ärlig! Så nu ska jag lägga mig i sängen med en bra bok och innan klockan är 11 är jag ganska säker på att jag sover ;) Klockan står på kvart över sju imorgon. Och ni undrar säkert varför, jo för att när det är skola så går jag upp halv sju (oftast) och jag måste verkligen vända på dygnet! Sov sött allihopa!
Pussokram! ♥


Jag tyckte den var riktigt bra! :)

Duschen!

Ska hoppa in i duschen nu. Känner att jag hellre vill lägga mig och kolla på simpsons men jag hatar att lägga mig med blött hår. SÅ duschen nu, simpsons sen och sen ska jag käka!
Puss ♥

Min högsta dröm har uppfyllts!

Min högsta dröm med bloggen har uppfyllts. Jag har haft över 100 läsare på en dag. It's crazy! Och fått vara med å Miixx's blogg har jag inte ens vågat drömma om! Helt awesome! Och jag hoppas att ni som tittat in idag fortsätter följa min blogg!


Har precis varit öch handlat lite mat. Det blir hamburgare. Jag fick bestämma men kom inte på nåt bättre, haha :)
Nu ska jag lägga mig och kolla på cops och njuta av min första dag som 13-åring!


Puss ♥

Awesome!


Säger bara en sak: AWESOME :D

Nu ska jag kolla på scrubs! Puss ♥

Är så dålig på de här me rubriker!

Ligger i sängen med datorn och surfar runt lite. Är fortfarande inte klar på H&M's rea... Hehe :o

Nu ska jag faktiskt kolla klart på rean och sen bestämma mig för vad vi ska äta ikväll. Eftersom jag fyller år så får jag bestämma :) Det är som en liten traditionvi har i familjen, den som fyller år får bestämma middag ;)

Puss ♥

En snabb bild på mig ;)


Lite presenter!

Har fått en present än så länge, ett kort+en samtalscheck som det så fint stod från pappas söta moster.
Och jag köpte en frida-tidning för ett tag sedan och fick en mascara med men det var ingen mascara i behållaren så jag mejlade dom och fick till svar att dom skulle skicka en ny och den kom idag så man kan säga att det är en present ;))


Och jag fortsätter säga tack till alla som grattat mig här på bloggen, ringt mig eller via fb. Ni är för söta ♥

Förresten:

Tack till er alla som har gratulerat mig på min dag! Puss på er! ♥

Tack Miixx!

http://miixx.myshowroom.se/hurra-for-en-lasare/#comment
Blev tårögd ärligt talat, kolla in inlägget! Hela dan blev så mycke bättre!

Nu ska jag återgå till H&M's rea. Fanns inte så mycket, men jag är ju inte klar än ;)

Puss på er alla ♥


NyabilderbehövsNUUUU.se...?

Jag dog lite


Dog lite när jag såg den här tröjan på Ellos rea. Och för ynka 65 kr! Tror jag ska beställa den när jag har fått lite pengar i plånboken. Frågan är om jag ska ta en svart eller rosa? Jag har så himla mycket svart men det kan vara riktigt snyggt om man lyckas matcha med rätt accessoarer. Problemet är att den svarta är slut i 36 och den ska tydligen vara riktigt stor i storleken. Så det blir nog den rosa eftersom den fanns i alla storlekar. Eller så beställer jag hem den svarta i 38 och den rosa i 36 och så får vi se om dem passar?
Vilken tyckte du var snyggast? :)

13 år idag :D

Eftersom jag fyller idag så vet jag inte riktigt hur det kommer gå med uppdateringen, men eftersom jag itne ska göra nå speciellt hoppas jag att den blir normal ;) Det blir nog värre på lördag eftersom några släktingar kommer för att fira mig. Men jag lovar att jag kommer skriva minst ett inlägg på lördag!

Nu ska jag gå och käka frukost och sen ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv! :D

Puss ♥


Dålig bild men det är Texs mamma Mixa

Wihoooooooooooo :D

Jag hittade min jacka! Eller ja, mamma påminde mig om att jag lånade ut den till min storasyster som inte bor hemma. Jag var skiträdd att jag hade slängt den av misstag eller nå!

Men nu ska jag välja kläder tills på lördag eftersom jag har såååå mycket att göra!

Puuuuuss ♥
Det går inte att ladda upp bilder :o

Hittar den inte :(

Jag hittar inte skinnjackan nånstans. Nu är jag deprimerad och trött.
Så nu ska jag trycka i mig massa glass och läsa en bok. Tror jag.
Men iaf, ska nog unna mig själv sovmorgon imorgon tror jag.

Puss ♥


Bara för att han är så söt!


Paniiiiik!

Asså jävla skit! Jag hittar inte min skinnjacka, vafan ska jag göra?! Visserligen kostade den bara 100 spänn (fuskskinn) men jävlars vad skön den var! Måste leta vidare, den måste ju finnas nånstans! Annars har jag ju ingen höstjacka....

I gotta go my owm way


Den är så himla bra!

Wihoo! 13 imorgon!

Åh, vad jag längtar! Visserligen får jag inga presenter imorgon (tror jag inte iaf) men jag ska börja fixa med mitt bankomat/idkort imorgon tror jag. Ska bli så skönt att få månadspengen rakt in på kortet istället för i handen för då handlar jag upp de direkt :-/
Jag och Felicia ska ner och kolla på Thomas kläder här i hällefors efter lite höstkläder. Förhoppningsvis hittar jag lite grann så jag inte behöver skicka efter en massa.

Jag lovade er ju bilder på hur rummet ser ut nu men ni får inte se det än för jag ska göra om ännu mer. Mitt äckligt fula skåp ska uuuuuuut! Jag gillade de först men nu hatar jag de! Istället så ska jag sno Felicias hyllor eftersom hon har köpt en stooor byrå som hon ska ha alla grejer i. Och mitt lilla fjuttiga skrivbord ska oxå ut eftersom jag aldrig använder det. Antingen sitter jag i köket eller sängen.

Nu ska jag äta nåt för jag har inte ätit på hela dan!
Puss ♥



Beslutsångest...


Vilken färg? Så himla fin tröja, vill egentligen klicka hem alla men det går ju inte.
Bättre bilder finns här. Funderar på en svart och en grå eller naturvit och grå. Eller, jag vet inte för alla färger var så himla fina!
Hjälp mig nu, rösta på eran favoritfärg! Svart, grå, beigemelerad, gammelrosa, blågrå eller naturvit.

Nu ska jag göra nånting. Vad vet jag inte.

Möblerat om!

Har möblerat om nu och det blev väldigt bra enligt mig själv!
Passade på och rensade min ena byrålåda som jag har smink, hårnålar, snoddar och lite allt möjligt i och upptäckte att jag verkligen inte har mycket smink som är "användbart" eller vad man ska säga. Har lite ögonskuggor, 2 mascara "en svart och en brun), 2 kajalpennor och lite rouge/puder. Ska gå in på Kicks och H&M (tycker dom har rätt bra och billigt smink) och köpa lite nytt!

Ni får se bilder på hur rummet såg ut förut och hur det ser ut nu när jag har tagit en dusch och käkat mellanmål. Eller imorgon. Vi får se om jag hittar den där förbannade sladden som alltid gömmer sig!

Puss ♥


Bjuder på den. Tror jag.

Är den värd 300 ?


Sitter och funderar på om den är värd 300 kr. Den ser jättehärlig ut men jag vet inte om det riktigt är min stil. Och jag gillar inte "lappar" på armbågarna speciellt mycket. Men annars är den superfin! Vad sägs? Ska jag klicka hem den nångång eller inte?

Städa köket

Den här dagen har varit helt okej än så länge! Gick upp runt 9, gjorde havregrynsgröt (!!!) för jag var så himla hungrig. Normalt tycker jag inte om havregrynsgröt men jag hade på massa hallon och då blev de goare. Sen la jag mig och kolla på tv. Sen gick jag upp och gjorde lunch. Och här sitter jag nu med tallriken i knäet och skriver! Lovade mamma att jag skulle städa köket idag. Och så ska jag göra om lite på mitt rum. Visserligen ska jag bara byta plats på sängen och soffan men iaf! Ska ta före och efter-bilder. Lägger upp dom om det blir bra!

Nu ska jag fixa i ordning i köket och sen ska jag möblera om på mitt rum! Och efter det ska jag ta ett bad och sätta på mig kläder eftersom jag fortfarande går runt i pyjamas!

Puss! ♥

Just nu lyssnar jag på: http://www.youtube.com/watch?v=MWYCYQ4rVRE
Den är så himla fin tycker jag!



Spontantripp till Västerås!

Gick upp vid kvart över 7 i morse, fixade frukost och väckte alla andra. När vi käkat klart så drog i ner och städade på pappas jobb. Sen drog vi till IKEA i Västerås! Felicia skulle nämligen ha en byrå som var slut i nästan hela landet. Och när vi kom fram så frågade vi ju om hjälp och dom kollade på datorn och dom hade 1 (!!!) byrå kvar förutom visningsexemplaret. Och sen sa dom att den vita (som felicia egentligen ville ha fast den var slut så hon fick en svart) hade dom sålt visningsexemplaret av igår eftermiddag, och den svarta byrån fanns de endast 3 stycken kvar i hela landet. Så hon hade tur.
Men nu ska jag snart käka sen ska vi väl skruva ihop byrån. Och imorgon ska nog jag göra om på mitt rum :D Tar före och efterbilder i såna fall så ni får se ;p

Puss ♥


Gammal.

Kan inte uppdatera nå idag. Kanske mobilbl...

Kan inte uppdatera nå idag. Kanske mobilbloggar sen. Bloggar såklart när jag får tillgång till internet igen! Puss<3


Hejhopp!

Nu blire snart natten!
Orkar inte ladda upp bilderna på stövlarna så ni får vackert vänta tills imorgon om nån skulle vara intresserad ;)
Mormor och Peter åkte för kanske en timme sen men dom kommer tillbaka nästa helg när släkten ska fira mig :)
Och vet ni vad? Syrran gav mig precis en superfin men enkel skinnväska som hon inte behöver längre. Jag älskar den! Det är inte en såndär liten smidig utan den är mellanstor. Perfekt om man bara ska ha lite böcker med sig till skolan eller om man ska till t.ex marieberg. Man får lätt plats med min stora plånbok, mobil, lite småkassar om man har köpt smågrejer så man inte behöver bära runt på så många kassar och en systemkamera om man nu har en sådan ;)


Jag hatar att ha en liten plånbok där sedlarna blir vikta!
 
Bilden är verkligen inte rättvis mot väskan men mobilbilder är sällan rättvisa!
Älskar att den är såå fin men så enkel! Passar skitbra till ett par av stövlarna som jag ska visa imorgon ;)


Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och sen ska jag sova.

Förresten, vet ni nån bra modeblogg?

Puss ♥

Snabb update

En snabb uppdatering bara. Mormor och Peter är här, Peter kastade som vanligt boll med Tex och bollen hamnade tydligen under altan utan att nån märkte nåt. Vi satt och pratade om allt möjligt och så hör vi nånting som krafsar under altan. Ingen fattar vad det är men vi ser inte Tex och då fattar vi att han har gått under altan. Jag får panik och börjar nästan gråta för jag tror att han sitter fast. Men det gör han inte. Han ville bara gå ut en annan väg därifrån och där står det 2 sopsäckar för. JAg tror aldrig jag har blivit så rädd i hela mitt liv! OCh naturligtvis tar han inte med bollen ut så han springer under igen. DÅ går jag in för jag vill inte veta hur det går känns det som. Men jag kollade  ut genom fönstret nyss och då sprang han där så jag antar att det gick bra ;)

Puss ♥


Ny frisyr?

Ska klippa mig på fredag. Men frågan är hur? Ska jag fortsätta spara ut till långt hår eller ska jag klippa mig i nån kort, lite busig frisyr? Vad tycker ni? Bloggar från mobilen så ni får ingen bild :p puss!<3

God Morgon!

Somnade rätt sent igår, var dötrött men kunde ändå inte somna. Vaknade för kanske 10 minuter sen. Ska strax väcka mamma och dra på mig kläder sen drar vi ut i skogen och plockar blåbär :D Tex får alltid följa med för han tycker det är så kul att skutta omkring i blåbärsriset och sen när man hittar ett ställe där det är massor så ställer han sig och börjar äta där. Han är så söt! Ska försöka ta lite bilder på honom så ni får se ;)

Nu ska jag dra på mig lite kläder och sen väcka mamma. Tror jag drar på mig ett par gamla jeans, en sleten tshitrt och mina randiga gummiistövlar :D Ni kanske får se sen :p

Pussokram ♥


Lånad från Google :)

Funderar

Funderar starkt på att beställa allt detta från Ellos, H&M och Gina Tricot


Tröja - 199 kr, Ellos

Knästrumpor - 99 kr, Ellos


(Gjorde ett collage av grejerna från H&M för de gick inte att ladda upp)
Leggings (vill beställa par för de var sjukt billiga!) - 79,50 kr/st
Tubsjal - 129 kr
Heltäckande svarta strumpbyxor - 79,50 kr
2-pack knästrumpor - 79,50 kr


Jeans - 199 kr, Gina Tricot

Sen är jag väldigt osäker på skjortan, men beställa hem och prova går väl alltid?
´
Skjorta - 199 kr, Gina Tricot

Är grymt sugen på att beställa och sen leta efter höstskor sen när vi drar in till Örebro.

Ska iaf spela kort med Syrran nu för hon har haft dötråkigt i över en timme nu medans jag har surfat rumt och letat höstkläder ;)

Puss ♥


Ett par kängor ska införskaffas!

Var ner i källaren och kikade för jag satt och kollade runt lite på nätet och blev enormt sugen på ett par varma snygga stövlar i höst med ett par rippstickade strumpbyxor, ett par knästrumpor över och en oversize-tröja och så en stor halsduk. Tror de skulle bli skitsnyggt. Och vad tror ni jag hittade nere i källaren? Jo, ett par stövlar som såg nästan precis ut som jag hade tänkt mig. Svarta skinnstövlar, med lite rynk, så hade jag tänkt mig, men dessa hade en "snör-detalj" på eller vad man sksa säga, och det gjorde dom ju bara snyggare! :) Och dom hade ludd i så dom verkade riktigt varma oxå! Och sen hittade jag 2 par stövlar till, ett par som passar bra tidigt på hösten eftersom de inte var så varma och ett par ganska låga som var supervarma så dom passar bra mitt i vintern! Och så hittade jag ett par stövletter eller vad man ska säga, i skinn, hur fina som helst! Så det som fattas i min skogarderob till hösten är ett par snygga kängor/boots :D Hade tyvärr inte med mig mobilen ner så det blev inga bilder men det ska jag försöka fixa imorgon om jag kommer ihåg!

Pusspuss ♥


Höstlista

Stilförebild: Bloggarna i frågan vad jag inspireras av i höst!Din stil i en mening: Ehh, vet faktiskt inte ;)
Vilken är din favoritdesigner/favoritmärke? Jag har ingen favoritdesigner, men favoritmärke, eller jag vet inte om man ska kalla det mäke, är faktiskt H&M!
Vad inspireras du av i höst? Ja du, precis allting typ! Men mest av 3 bloggar som jag läser, www.colorelle.se , www.emeliecatrine.se , www.kenzas.se . Dom inspirerar mig verkligen!
Vad tror du på inför hösten? Stora tröjor och cardigans, boots och kilklackar, å en massa mer
Det bästa basplagget i höst? Cardigans i alla möjliga färger!
Färger i höst? Svart, naturvitt, beige, brunt.
Skor eller väska? Skor!
En ideal outfit i höst? En stor bylsig mjuk tröja, leggings, ett par boots och en stor mysig tröja!
Ditt senaste köp? Oj, tror det var när jag var till örebro med ive. Då köpte jag 2 linnen, en klänning, två toppar och en mössa!
Tre saker på höstens önskelista? Stora tröjor och cardigans, ett par snygga kängor/boots, ett par stora mysiga halsdukar i alla möjliga färger!


Beställa ikväll! Förhoppningsvis :D

Ska kanske beställa the ziperall ikväll, gissa om jag längtar?! Åhh, vad härligt :D Syrran ville prova och se om hon oxå skulle beställa en när jag fått min. Kanske är bäst att hon gör det innan jag provar? För om jag tycker likadant som typ alla andra som har en så kommer jag aldrig vilja ta av mig den ^^


Den ska bli min!! Fast med mitt namn då ^^

Den tolfte augusti tvåtusenelva

Imorgon fyller Ellen år kom jag på! Ellen är en kompis jag haft sen jag gick på dagis. De var synd att vi inte hamnade i samma klass i 6:an... Menmen.

Ska ta och äta en macka eller nå nu för jag är grymt hungrig. Ikväll ska vi äta "laxpaket". Man lägger skivad potatis och en laxbit i folie och grönsaker, jag ska ha rödlök, purjolök, paprika och broccoli. Sen grillar pappa de, gryyymt gott! Ska kolla om vi har creme fraiche hemma annars får nog pappa åka förbi och köpa de när han åker hem från jobbet. Tror de skulle vara gott och göra en kall sås med creme fraiche, dill och citron till :)


Puss ♥


Beställa ziperall snart!

Jag ska iaf beställa min ziperall snart! Det blir en svart med mitt namn på :D Älskar jag den över allt annat jag äger så kommer jag faktiskt överväga att köpa en till istället för att köpa en massa nya kläder ;)
Typ alla sa att jag skulle ta den randiga, men jag passar inte riktigt i rosa tror jag så det får bli en svart! Om jag beställer en till har jag ingen anig m vad jag ska ta för färg? Hm, vi får se! Nu ska jag ta och damma och dammsuga på mitt rum! Puss ♥


Är sommaren bara ett minne, eller är den fortfarande kvar?

Ska inte beställa, åker in till örebro ist!

Jag beställer inte över nätet. Mamma tyckte de var onödigt för nästan varenda gång vi beställer över nätet passar inte ens hälften av allt och jag höll med. Det är bättre att prova i butik och veta att man kan ha det! Och så kom jag på att jag måste ha en massa varma och goa tröjor/cardigans till hösten och det är så mycket bättre att prova i butik tycker jag faktiskt :)
Men nu ska jag, tråkigt nog, fortsätta städa mitt rum...

Pusspuss (ni får en extra puss för jag orkar inte ladda upp en bild :s)♥

Neeeej!

Jag tror jag håller på och blir förkyld... Hade superont i huvudet igår, har ont i kroppen, känner mig tät i näsan, ont i halsen och satt nyss och hosta så jag knappt fick luft. Nu skulle jag haft en ziperall jag kan mysa ner mig i... Passar liksom inte att bli sjuk nu! Fyller år snart, skolan börjar och jag vill njuta av dom sista dagarna på sommarlovet. Menmen, blir jag de så blir jag de.
Hann inte beställa igår och hinner inte idag heller. Vi ska storstäda för mormor kommer imorgon. Och storstädas behövs det verkligen på mitt rum :$

Vaknade först runt 8, somnade om, vaknade halv nio, somnade om och väcktes av syrran vid halv tio som undra om jag ville ha frukost. Och då passade jag på och sa ja så jag slapp gära frukost själv, lat som ja ä :p
Nu ska jag dra på mig en tjocktröja för jag fryser snart armarna av mig!

Pussokramskumbanan ♥


Sängen

Som ni kanske kommer ihåg håller jag på och vänder på dygnet så nu ska jag sova för vid 8 ringer klockan!

Pussogonatt<3


Snart mitt! Inte allt dock, blev lite ändringar

Tack du!

Tack http://ekblaad.blogg.se/ för att du följer mig på bloglovin! Kollade in på din blogg en snabbis och den verkar intressant :) Ska kolla lite mer noga när jag har lite mer tid och inte är så trött ;)

Beställas!


1: Klänning - 349 49 kr, Gina Tricot
2. Skjorta - 199 kr, Gina Tricot
3: Jeans - 199 kr, Gina Tricot
4: Leggings - 99 kr, Gina Tricot
5: Kjol - 49,50 kr, H&M
6: Cardigan - 99 kr, H&M
7: Tubhalsduk - 129 kr, H&M
8: Örhängen - 29,50 kr
9. Nagellack - 9,50 (!!!) kr/st
10: Ringar - 49,50 kr

Antagligen det som jag kommer att beställa när mamma kommer hem. Fast jag vet inte angående klänningen nu till hösten, men det kanske funkar med svarta strumpbyxor, skinnjacka, tubhalsduken och ett par kängor. Eller vad tror ni? :)

Puss ♥


Hittade lite mer och tog bort lite

Hittade lite mer på H&M och tog bort lite från Gina Tricot. Får se om jag beställer idag eller imorgon. De märks! Sitter och kollar runt på H&M med syrran. Pusspuss!


Ge miiiiiiiiiiiiig!

Check, check, check!

Har checkat av hälften på min osynliga att göra-lista.
Rensat garderoben, check!
Badat, check!
Nu återstår att beställa kläder och städa rummet (suck), men det behövs!

Puss ♥


Den ska oxå beställas! Köper en svart, gillar jag den köper jag antagligen en rosa/vit senare :)

Garderoben ska rensas!

Ut med massa skit och in med lite nytt! Rensade garderoben för inte länge sen men jag vågade inte ge bort så mycket då. De var lixom "ahh, men den där använder jag inte, men den är snygg så jag behåller den!"

Ska höra med min storasyster om hon fick en stickad polotröja av mig förut för jag kom på att jag vill ha den igen. Och det är inte hennes smak så jag får väl hoppas på att hon har den kvar! Och att hon inte vill ha den ;)

Puss ♥

Ska fixa nya bilder nångång...

Besöksrekord - augusti

Hade månadens besöksrekord igår! 16 st har varit inne och kollat :) Vi får hoppas att det blir fler!



Pusspuss!

Clothes


Blev lite ändringar men nu är jag skitnöjd med vad som ska beställas!
Gina Tricot
Leggings - 99 kr
Kjol - 129 kr
Skjorta - 199 kr
Linne - 99 kr
Jeans - 199 kr
H&M
Linnen (2-pack, är lite ekonomisk av mig!) - 99 kr
Cardigan - 99 kr
Örhängen - 29,50 kr

När jag var klar på Gina Tricot insåg jag att det blev lite dyrt och då kom jag på att den randiga tröjan kanske inte var så himla snygg. Och många tycker säkert att det är onödigt att jag köper ett svart linne för 99 spänn när jag samtidigt beställer 1 svart och 1 vitt för 99 kr tsm, men jag har 2 transparenta linnen med brottarrygg och ibland vill jag ha ett linne under istället för topparna från Gina och då tycker jag det är rätt fult med ett "vanligt" linne under ett som har brottarrygg, så därför beställer jag det! Och för att det var lång och jag älskar långa linnen :D
Och ringarna ångrade jag mif eftersom dom inte skulle levereras förräns i september och jag orkar inte gå och vänta så jag kollade en gång till och hittade dom här örhängena. Eftersom jag bara beställde svart o vitt tyckte jag att nånting med färg måste jag ju beställa! Det är ju lite tråkigt att bara gå runt i svart och vitt ;) It's all about the details!

Puss ♥

God morgon!

Har precis fixat iordning 2 tidsinställda inlägg som kommerupp efter nio :) Ska gå ner och kolla på Greys Anatomy tio över nio, missade så himla många avsnitt den säsongen. Efter det är det 7th heaven ich bara 20 minuter efter att det börjat så börjar våra bästa år. Men jag får kolla på 7th heaven i pauserna :) Och när de är slut så ksa jag kanske beställa kläder :D Så skönt. Bl.a för att jag får nya baslinnen, ett par leggings och ett par svarta jeans men även för att jag hittade en snygg skjorta och en kjol som man kan matcha hur som helst! :)

Gud, vid 2 hade inte jag somnat än så gissa om jag är trött? Hehe, oops...

Men iaf, nu ska jag snart fixa iordning världens frukost! Typ, yoghurt me flingor, en macka och juice och en frukt om vi har nån go hemma! Anledningen till att jag skrev "världens frukost" är att jag inte brukar äta nå frukost... Men jag kände redan inatt att jag var hungrig men jag var för lat för att gå upp ;p

Ska fixa iordning frukost nu tror jag! Puss ♥


Allt detta hoppas jag bli mitt, och det ska de bli om inget är slut :s

Bloglovin?

Kan fortfarande inte sova. Dötråkigt.
Följ mig via bloglovin?

Bläää.

Jag kan inte sova. Men klockan står på 8 imorgon och då börjar mitt "nya" liv! Jag ska äta nyttigare, röra på mig mer, gå upp tidigare och inte ligga i sängen och dega hela dagarna och ett par kilo gör ju inget om jag blir av med! Jag ska även börja tänka lite mer över vilket smink jag köper för sånt här vanligt smink är verkligen inte bra för hyn! Visserligen sminkar jag mig bara när jag ska bort men ändå. Mascara har jag ju varje dag. Jag ska även börja tänka: "Det är jag som ska ha kläderna på mig, inte du! Huvudsaken är att JAG gillar det!"

Har bestämt mig precis för vilka kläder jag ska beställa, visar imorgon!
Nu ska jag försöka sova en stund, puss ♥


Nu är jag helt säker på att den ska finnas i min garderob!

Wiiiiiiiie :D

Mamma sa att jag skulle beställa kläderna imorgon så de kommer innan skolan börjar :D Funderar på om ajg ska orka leta reda på ett snyggt linne/tshirt i någon knallig färg och gärna med tryck på. Gina har ju snygga linnen o tshirts men har för mig att h&m oxå hade nå sånt där ursnyggt :)

Vet inte om jag skriver mer idag, isåna fall; Gonatt alla sötnosar! ♥


Det blir antagligen den, men jag hinner ändra mig många gånger innan det är dags att beställa :D


Ska beställas!

Gina Tricot

Svarta, långa leggings - 99 kr


vs

Inte säker på om jag ska ta med vita eller gråa ränder men det märks! Btw, vad tycker ni? :) 149 kr


Lite osäker men den var ju faktiskt snygg. Tänk er till ett par svarta leggings och ett svart långt linne under. Tror de skulle bli assnyggt! :D 199 kr


Enkelt svart långt linne me brottarrygg 99 kr

H&M

Det gick inte att ladda upp bilder men här har ni länkarna:
Svart+vitt linne - 99 kr: http://www.hm.com/se/product/92027?article=92027-A&variant=038
Svart cardigan - 99 kr: http://www.hm.com/se/product/93543?article=93543-A&variant=038
7:pack silverringar (såsnygga) - 49,50: http://www.hm.com/se/product/93670?article=93670-A&variant=005

Allt detta ska införskaffas när jag har fått pengar, vilket är om max en månad :D


Det går upp o ner


Statistiken går upp o ner, men jag är nöjd ändå! :D

Reeeeeeeeeeeeegn

Fy... Jämt när det regnar käkar jag alltid en massa sötsaker, vet inte varför :)

Ska göra en mapp på datorn som ska heta "ska köpa!". För när jag fyllt år och fått pengar ska jag beställa lite kläder :)


Följ mig, snälla :)

Bloglovin

 <----- Tryck på den knappen överst i menyn och sen kommenterar du så länkar jag din blogg i ett inlägg! :D

Pusspårej ♥

Ge mig, någon?!


Grymt snygga! Glömde kolla priset men dom är från skopunkten :)

Regn

Det regnar som fan! Ska ta och kolla på ett par avsnitt av hollywoodfruar nu tror jag. Eller nån annan serie, bara för att ha nå att göra... Men iaf, sitter och käkar frukost nu (lite sent kanske, men bättre sent än aldrig!) och funderar starkt på att ta lite glass när jag ätit upp. Såg att vi hade båda mina favoritglasser hemma :D O de ä blådär&vanilj och ischoklad (choklad&vanilj). Guud så gott de skulle vara!

Kram ♥


H&M - Gina Tricot


Åhh, vad tråkigt de blev. Svartvitt. Men det är bra basgrejer tycker jag :) Och i höst känner jag att svartvitt kommer vara det jag klär mig i ;)
Från H&M blir allt o kosta 322,50 och från Gina Tricot blire 555 kr :)

Kollage!

Sitter och väljer ut lite kläder från H&M och Gina Tricot som jag ska göra ett eller två kollage av :)

Vädret :-/

Usch, fy och blääääääääää för vädret. Usch fy och blääääääääääääääää för mitt huve...
Gick upp vid 9 och gick ner och la mig i soffan och känner nu att jag är jättehungrig, men jag orkar verkligen inte gå upp och äta något.

Funderar på om jag ska göra ett kollage eller nå eftersom jag har såå tråkigt...

Pussohej leverpastej ♥


Jag måste verkligen fixa nya bilder...

Jag dör


Gud så snygg! För musen över bilden så ser ni priset och var den kommer ifrån!

Gonatt!

Ska lägga mig och kolla på film nu. Försöker vända rätt dygnet nu så jag sätter klockan på 9 och lägger den ett par meter från sängen så jag måste gå upp.
Btw, jag tror jag har bestämt mig. Det blir nog den svarta med mitt namn på. Fast jag lär ju hinna ändra mig innan jag har beställt ;)

Kram ♥


Tex solar sig framför husvagnen

Cops

Ska se Cops nu tror jag. Har sett de ett par gånger och tycker de ä rätt intressant faktiskt.

Idag har det varit en sån där jääääätteseg dag...

Kraaaaam ♥


Maria Montazami: När man kommer till öknen...

Maria Montazami: När man kommer till öknen så hittar man sand! Ehh, ja. Va fan trodde du lixom? x)


Kollar på scrubs nu, sen blir det väl how ...

Kollar på scrubs nu, sen blir det väl how i met your mother. Har för mig att de ä 2 1/2 men sen.


Måste ha från Gina tricot

Måste ha


Leggings - 99 kr


Kjol - 129 kr


Baslinnen, svarta, vita, gråa - 99 kr/st



Tröja med trekvartslång ärm - 149 kr

Stickad tröja - 199 kr
De va de jag MÅSTE ha. Mina baslinnen har blivit fula i färgen, min svarta tighta kjol är inte tight längre, mina enda långa sköna svarta leggings är trasiga, tröjan med trekvartslång ärm funkar till typ allt och den gråa stickade tröjan, behöver jag ens säga något?
Allting tillsammans - 645 kr. Inte alls dyrt tycker jag :)


nionde augusti tvåtusenelva - 8 dagar kvar tills jag blir 13

Ska ju köpa en systemkamera som ni kansek vet? Men iaf, just nu står det mellan en Nikon D3100 och en Canon EOS 1100D.
Nån som har erfarenhet av nån? Kommentera/maila mig isf! [email protected] eller [email protected]

Kram ♥


Sååå bra!

http://www.youtube.com/watch?v=lKQT1B6fGk0&feature=related
Asså, han sjunger så grymt bra! :)


Länkbyte någon?



Äre någon som är intresserad av länkbyte? Bara att säga itll! :)
Jag länkar dig och du länkar mig i ett inlägg ;)


Tävling


Mitt önskecollage.
Modeflickan har tillsammans med Pixboom och Mylovebasket ordnat en tävling där man kan vinna sin egen drömoutfit. Och det här är mitt bidrag. Jag älskar kombon av en lös topp i en knallig färg tillsammans med en snäv kjol och en snygg skinnjacka. Och till det ett par svarta kängor och svarta och silvriga detaljer. Sååå himla snyggt!

Tror jag har bestämt mig...



Nu står det mellan dessa. Det blir antagligen den svarta med mitt namn på vänster ficka :)

Hejhopp!

Jag har astråkigt! Men tänkte tipsa om några favoritsidor jag brukar gå in på när jag har tråkigt:
www.melba.se - superfina kläder!
www.uffessakerochting.se - allt möjligt!
www.nelly.com - kläder och accessoarer
www.mylovebasket.com - gå in och kolla så får du se vad de ä ;p

Vacker!


God morgon!

Vaknade först vid 5 i 9 men jag orkade inte gå upp då så jag somnade om till halv tio. Då  kunde jag inte somna om så då tog jag med datorn och la mig i soffan och kollade på tv/surfade runt lite :)

O, just de. Nu tror jag det står mellan den svarta och randiga ziperallen. Fast leopard är ju snygg den med... Åhh, jag blir galen snart!


Hjälp miiiiiiiiig! ^^

Kram ♥

Go natt!

Det blir sängen nu med en bra film nu! Har inte sovit ordentligt på hela helgen och det börjar kännas nu!
Imorgon ska felicia in till USÖ för nåt återbesök, jag orkar inte följa med så jag är hemma med vovven ist.

Sweet dreams everyone!
Kram ♥

Ehhm, jag vet inte vad jag gjorde för min där?


Den här kanske? Eller den här?


Det står mellan dessa tre just nu, hjälp mig snälla!
Skulle vara supersnällt om Du kunde ge mig din personliga åsikt!

Vilken ziperall?


Ju mer jag kollar runt på ziperalls hemsida, ju mer vill jag ha en eller två! Men vilken/vilka?
Alla är ju snygga! Men jag har god tid att tänka på vilken jag vill ha, ska inte beställa den förrän jag fyllt år, vilket är om 9 dagar :D


Vill ha!


Garderoben min är rätt tom så det är bara ni kommer om ni har lust!

Ångrar...

Ångrar att jag inte köpte det här enooooormt snygga linnet när jag ändå var in till örebro...

149 kr - Gina Tricot

Svar på en fråga

Fick en fråga av en tjej som heter Moa.
Hej, man hittar inte den rosa/gröna på Onepiece.se vart kan man hitta den????
Sv: Jag hittar den inte jag heller. Men den kanske har utgått ur sortimentet, tyvärr...

Gooood morgon!

Vaknade vid tio, gick och la mig i soffan och kollade på våra bästa år och när det var slut gick jag ut och hämtade lite grejer i husvagnen. Och nu sitter jag här ;)

Bilder från lägret

Vi stannade och handlade på Ica maxi i örebro
Tex fick en ny leksak

Vi käkade på mcdonalds

Vackert

Andra dan (torsdag) gick jag och felicia ner och badade. Eller, jag badade.

Butterfly!

Alla samlades på kvällarna och hade de mysigt.

Texs mamma Mixa

Har mer bilder på digitalkameran men vi har ingen sladd så vi kan inte ladda över bilder på datan :$

Nu ska jag leta igenom alla skåp och lådor som finns i jakt på halstabletter....

Pussokram ♥


Hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!

Äntligen hemma säger jag bara! Har varit på kennelläger i tiveden. Har varit riktigt skoj faktiskt! Fast internet fanns det ju såklart inte...
Men bilderna som jag tog får ni se när jag har ork att leta på sladden så jag kan ladda upp bilderna ;)
Åkte på onsdagen, stannade i örebro o käkade på mcdonalds och handlade på Ica Maxi, fortsatte och var framme vid 6-tiden tror jag. Grillade och somnade rätt tidigt. På torsdagen änlände resten av människorna som skulle vara där. Fikade lite och gjorde ingenting, på fredagen hände inge speciellt vi käkade och hade de trevligt på kvällen, jag gosade med Tex mamma Mixa, på lördagen så hände inget på dagen men på kvällen så var det lite lekar men jag höll mig till att fotografera, men en killes knä bara vek sig och han ramlade ihop (det var tydligen skaadat sen förut och kunde bli så). Men han fick sitta vid sidan om tills det var slut, men de blev sämre så han fick åka till lasarettet. Idag när vi skulle packa ihop allting så spöregnade det och 5 minuter efter de att vi hade åkt så kom solen fram. Stannade på mcdonalds och nu är vi hemma!
Den här helgen har varit riktigt rolig! O just de, jag har gosat med en liten valp oxå ♥
Nu ska jag käka maaaaaat och sen kolla på bones och efter det ska jag sooooooooooooova för jag är så himla trött och har ont i huvudet!

Kram ♥

Tråk..

Ja, jag vet! Jag suger på att uppdatera även när jag gästbloggar! :(
Men Det får ni leva med!
Nu sitter jag i soffan med Vega, igår hade vi "sleepover" och kollade på typ 5 filmer, tjejfilmer ofc! ;D
Aja, hoppas ni har det ra och vi hoppas att Alicé kommer tbx snart med lite intressantare läsning! :p
Byebye!<3
i'm watcing you!<3 ;p

Bilder



Hejhopp!
Nu kanske jag sitter ute i solen eller det kanske regnar? Då kanske jag kollar på film eller läser en bra bok i sängen! Tänkte iaf visa 2 bilder jag tog i lördags påväg ner till Gäddsjön med Moster och Felicia =)


Det växte lite smultron i diket och blommorna är ju så söta så jag var tvungen att ta ett kort ^^

Tyckte den här blomman var så himla fin!


Oops! :s

Hehe Cassandra här!
Jag glömde bort att Alicé bad mig att blogga under tiden som hon är borta! :s Sorry!
Aja, denna vecka har jag jobbat i ett av fiken i Hällefors.. Det har varit jobbigt och min rygg har avlidit.. x)
Men det var värt det! :) Jag har ingen aning om vad Alicé håller på med just nu, men något gör hon iaf! :p
Ett boktips är Hungerspelen av Suzanne Collins! :D Dom är as bra! Och Twilight-serien är också bra! ;)
Nu ska jag börja lyssna på en ljudbok, sen äta middag och lite senare kommer Vega upp hit, så ska vi göra något skoj! Jag skriver antagligen ett inlägg imorgon också, men tills dess får ni sukta efter med läsning! xD
See Ya!
Jag och Jonas busar lite! ^^<33

Bilkö...

Bilkö...


Godmorgon!

Innan jag glömmer det, Cassandra gästbloggar medans jag är borta :)

Somnade runt 1 igår och vaknade vid 8 -.- Gissa om jag är trött?! Ska leta reda på min hundring som jag fick av farmor igår och sen ska jag väl fixa iordning mig. Uppdaterar om en stund med dagens outfit om jag orkar!
Kram ♥


BW's x of red Carat "Tex"

Läääängtar!

Längtar verkligen efter min sköna säng så jag tar o kryper ner i den och somnar gott! Är så sjuuuukt trött nu! Somnade väl runt halv 2 inatt tror jag (kommer inte riktigt ihåg men har för mig att jag skrev när jag somnade i ett annat inlägg?) o vaknade halv nio och sen har jag varit igång hela dagen och fixat med massa grejer!

Skriver mer imorgon, kram ♥


Kör på en bild i repris, blev rätt nöjd när jag hade redigerat den ;)


Pizza

Det blir pizza ikväll, pappa är och hämtar den nu och det ska bli såå gott med mat! Har inte orkat äti nå idag eftersom det har varit så varmt.

Våra fina tallrikar ^^


Galet varmt!

Har varit galet varmt idag! Nu är det lite svalare så jag har käkat lite smörgåstårta och ska fixa lite grejer.
Har varit en snabbsväng till farmor och sagt hej till hennes kusin Gun och hennes man Sture. Åså farfar såklart!
Fick en hundralapp oxå för att jag städat deras bil, tack så mycket Farmor och Farfar ♥
Å kusinen och hans fru har varit här idag oxå, vi fikade lite sen åkte dom till hans kusin (på hans pappas sida asså, vi är släkt på hans mammas sida ;)).

Kram ♥

Bild i repris ^^

Ny header!

Visst blev den nya headern snyggare än de jag haft? Tack så mycket Cassandra!<3

Idag kommer min kusin och hans fru och hälsar på så det ska bli kul att få träffa dom.
Sista plåten med bullar var klar runt kvart över 12 inatt så då gick jag och la mig. Läste en stund och sen kunde jag inte somna så jag var väl vaken till runt halv 2 och sen vaknade jag halv nio imorse och kunde inte somna om. Och gissa vad jag gjorde då? Ingen kommer tro mig men jag började städa rummet. Halv nio på morgonen! De trodde jag aldrig skulle hända ;)

Nu ska jag fixa iordning mig för dagen (borsta tänderna, borsta håret osv.)

Dagens outfit:

Linne - Cubus
Shorts - H&M


Tjo!

Hejhej!
Nu har jag - Cassandra - fixat en ny header till Alicé! :) Hoppas ni gillar den!<3
Puss o Kram, Skumbanan! ;p

Sitter och väntar på att förstå plåten bul...

Sitter och väntar på att förstå plåten bullar ska bli klar :)


Bullbak!

Nu håller jag och mamma på och bakar bullar. Det har varit så himla varmt idag så vi har inte orkat gjort de förrän nu. Degen håller på och jäser just nu så jag har inget att göra :p
Ska väl ta och dra på mig pyjamasen nu och fortsätta baka i den :)

Kram ♥

Har ingen lust!

Har verkligen ingen lust att skriva nåt nu men jag gör de ändå. Åhh, onsdag-söndag kommer jag inte ha nå internet. Paniiiiik! Hur fan ska jag överleva? MEn får göra det bästa av situationen och dra ut och ta lite kort med mobilen. Har blivit besatt av att ta kort på typ allting. Så när jag har internet igen då jävlar kommer det komma bilder! Om det har varit fint väder alltså. Regnar de är de astråkigt att vara ute och fota ;)
Längtar verkligen tills jag har en systemkamera i mina händer! Just nu fotar jag med min sony ericsson greenheart eller vad den heter (tillfällig mobil! Ska köpa en iPhone när jag har fått ihop pengar)
Men iaf, dagens outfit har ni här + mitt senaste inköp: solglasögon! Har tappat bort mina så jag följde med mamma till billiga nicklas och köpte ett par för 25 spänn.

Klänning - Gina tricot för 100 år sen
Leggings - Ellos



Dom är lite för "runda" för min smak men dom får duga!

RSS 2.0